• Prima pagina
  • Spectacolul cunoasterii
  • Istorii uitate
  • Paranormal
  • Femina Club
  • Starea de veghe
  • Terra X
  • Minuni ale lumii
  • Consultatii fara plata
  • Terapii complementare
  • Blitz
  • Astazi in istorie
  • Verificati-va cunostintele
magazin
Abonamente
Nici un rezultat
Toate rezultatele
duminică, 21 decembrie 2025
magazin
Nici un rezultat
Toate rezultatele
duminică, 21 decembrie 2025
magazin
Nici un rezultat
Toate rezultatele

Prima pagină » Supa-crema de ciuperci cu carne de pasare

Supa-crema de ciuperci cu carne de pasare

18 octombrie 1999
in Retete culinare
A A

1,5 l apa, 1 pui mic, 250 g ciuperci, 1 telina, 1 patrunjel, 1 ceapa, 1 lingurita de faina, 50 g smântâna, 1 galbenus, ulei la apreciere sau unt, sare. Puiul curatat si spalat se pune la fiert întreg în apa rece cu putina sare. Când este gata se scoate, se detaseaza carnea de pe oase si se taie betisoare sau cubulete nu prea mari. Zarzavaturile si o jumatate din cantitatea de ciuperci se curata, se spala, se taie marunt si se calesc în ulei sau unt, dupa care se pun în supa si se fierb. Dupa ce s-au înmuiat se strecoara si se paseaza. Pireul obtinut se pune în supa si se da in câteva clocote. Galbenusul, amestecat cu faina si cu smântâna, se toarna peste supa, se potriveste de sare si se mai fierbe circa 20 minute. Ciupercile ramase se fierb taiate feliute. Când crema este gata se serveste cu carnea de pasare si ciupercile fierte.

ShareTweet
Articolul precedent

Supa poloneza de rosii

Urmatorul Articol

Cartofi la minut

Articole Similare

Femina Club

Legume cu smantana

15 decembrie 2025

1 kg legume fierte, 250 ml smantana, 30 g faina, sare, 50...

Femina Club

Pui caramelizat

8 decembrie 2025

1 pui grill dezosat, 50 ml ulei de masline, 3 linguri miere,...

Femina Club

Cartofi cu ciuperci

3 decembrie 2025

400 g ciuperci, 2 cepe, 4 cartofi, ulei, sare, piper. Se curata...

Femina Club

Sufleu de legume

23 noiembrie 2025

1 morcov, 1 patrunjel, o telina mica, câteva pastai fasole verde, 2...

Femina Club

Budinca de ciuperci

18 noiembrie 2025

500 g ciuperci, 100 g margarina sau unt, 50 g faina (2...

Femina Club

Pateuri cu sardele

11 noiembrie 2025

Un pachet cu aluat de pateuri. Umplutura: o conserva cu sardele, piper....

Urmatorul Articol

Led-Zeppelin      CÂNTECUL DE LEBADA

Cui i-e frica de telefonul mobil?

Inexplicabilul de lânga noi      Terapii spirituale

Comentarii

Articole Noi

Astazi in istorie

11 decembrie 969 – Asasinarea împaratului bizantin Nicefor al II-lea

15 decembrie 2025

Nicefor al IIlea Focas (Nikeforos Fokas) a domnit ca împarat bizantin între...

Citeste mai departe
Blitz

Cele mai bune filme despre Frankenstein

15 decembrie 2025

Savantul Frankenstein si creatura sa monstruoasa au captivat generatii întregi, dand nastere...

Citeste mai departe
Blitz

Enciclopedie a provinciei

15 decembrie 2025

Primul volum al trilogiei „Encyclopaedia Bannatica”, semnat de medicul timisorean Adrian Badescu,...

Citeste mai departe
Consultatii fara plata

Alimente sanatoase pentru vasele de sânge

15 decembrie 2025

Consumul excesiv de alimente procesate sau de grasimi nesanatoase poate duce la...

Citeste mai departe
Femina Club

Stralucire si luminozitate

15 decembrie 2025

Exista multiple „trucuri” la care e bine sa apelati pentru a da...

Citeste mai departe
Horoscop

Horoscopul saptamanii: 15-21 decembrie 2025

15 decembrie 2025

BERBEC 21.0320.04: Sunteti ghidati de o puternica dorinta de a schimba peisajul,...

Citeste mai departe
  • Contact
  • Abonamente

Copyright © 1999 - 2024 Revista Magazin

Nici un rezultat
Toate rezultatele
  • Prima pagina
  • Spectacolul cunoasterii
  • Istorii uitate
  • Paranormal
  • Femina Club
  • Starea de veghe
  • Terra X
  • Minuni ale lumii
  • Consultatii fara plata
  • Terapii complementare
  • Blitz
  • Astazi in istorie
  • Verificati-va cunostintele
Abonamente

Copyright © 1999 - 2024 Revista Magazin

Acest site foloseste cookies respectand Regulamentul (UE) privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date.