• Prima pagina
  • Spectacolul cunoasterii
  • Istorii uitate
  • Paranormal
  • Femina Club
  • Starea de veghe
  • Terra X
  • Minuni ale lumii
  • Consultatii fara plata
  • Terapii complementare
  • Blitz
  • Astazi in istorie
  • Verificati-va cunostintele
magazin
Abonamente
Nici un rezultat
Toate rezultatele
miercuri, 9 iulie 2025
magazin
Nici un rezultat
Toate rezultatele
miercuri, 9 iulie 2025
magazin
Nici un rezultat
Toate rezultatele

Prima pagină » Tocanita de post

Tocanita de post

27 iunie 2019
in Retete culinare
A A

 3 morcovi, 4 cartofi, o punga soia cubulete, 3 cepe, 4 foi de dafin, sare, 2-3 catei usturoi, patrunjel verde.

 Se pun cubuletele de soia la fiert cu un praf de sare. Ceapa se curata de coaja, se spala si se taie marunt. Intr-un vas se pune o lingura cu ulei si se adauga ceapa. Morcovii se curata, se spala si se taie rondele mici. Dupa ce s-a calit ceapa, se adauga morcovii si se calesc in continuare pana devin moi. Se adauga cartofii si se mai caleste putin, punandu-se, daca mai e cazul, o lingura sau doua cu ulei. Odata calite legumele, se adauga apa cat sa le acopere. Se pun foile de dafin, iar catre final se adauga usturoiul curatat si taiat marunt. Cand tocana a scazut se pune si soia scursa. Tocana se garniseste cu patrunjel verde taiat marunt.

Inghetata de zmeura

 500 g piure zmeura, 300 g zahar, 300 ml apa, zeama de la o lamaie, 3 linguri frisca batuta.

 Zmeura se trece prin sita astfel încat sa se obtina 500 g de piure. Se face separat un sirop de zahar cu apa, care se fierbe doua minute pe foc iute. Se amesteca impreuna cu zmeura, fara sa se mai tina pe foc si, dupa ce s-a racorit, se adauga zeama de la o lamaie si putina frisca batuta. Se toarna compozitia în serbetiera si se îngheata.

ShareTweet
Articolul precedent

Nocivitatea ultravioletelor

Urmatorul Articol

Proiecte militare OZN in Marea Britanie

Articole Similare

Femina Club

Telina cu sos de smântâna

7 iulie 2025

1,5 kg telina, 50 g unt, 50 g faina, o cana lapte,...

Femina Club

Ostropel cu aripioare

30 iunie 2025

1 kg aripioare, 125 ml ulei, 2 cepe, 1 morcov, o jumatate...

Femina Club

Rizoto cu limba de vitel

23 iunie 2025

O ceasca orez, o limba de vitel, o ceapa, 1 morcov, 1...

Femina Club

Pui haiducesc

16 iunie 2025

3 pui mici, 100 ml ulei, 5 rosii, 1 pahar vin, 100...

Femina Club

Stiuca în sos de smântâna

9 iunie 2025

O stiuca de 600-800 g, o ceapa, 1 morcov, 100 g ciuperci,...

Femina Club

Creveti la tigaie

2 iunie 2025

250 g creveti, o ceapa, 3 catei usturoi, 1 ardei kapia, 400...

Urmatorul Articol

Proiecte militare OZN in Marea Britanie

A doua invazie a Angliei

Recucerirea Lunii

Comentarii

Articole Noi

Astazi in istorie

3 iulie 1423 – S-a nascut regele Ludovic al XI-lea al Frantei

7 iulie 2025

Supranumit „Regele Paianjen” pentru firea sa vicleana si reteaua de aliante si...

Citeste mai departe
Blitz

„Schema feniciana” – o comedie neagra pentru zile albe

7 iulie 2025

Cunoscutul, dar si controversatul regizor Wes Anderson revine în atentia publicului cu...

Citeste mai departe
Blitz

Colectie vestimentara

7 iulie 2025

Expozitia ROYAL, care include lucrari inspirate din viata si activitatea Reginei Maria,...

Citeste mai departe
Consultatii fara plata

Sa întelegem acneea

7 iulie 2025

În general, la un nivel precar de informare si de educatie sanitara,...

Citeste mai departe
Femina Club

Remedii simple

7 iulie 2025

Mai ales vara, multe femei se plâng de senzatia de picioare obosite...

Citeste mai departe
Horoscop

Horoscopul saptamanii: 7-13 iulie 2025

7 iulie 2025

BERBEC 21.03-20.04: Veti munci din greu pentru a duce lucrurile la bun...

Citeste mai departe
  • Contact
  • Abonamente

Copyright © 1999 - 2024 Revista Magazin

Nici un rezultat
Toate rezultatele
  • Prima pagina
  • Spectacolul cunoasterii
  • Istorii uitate
  • Paranormal
  • Femina Club
  • Starea de veghe
  • Terra X
  • Minuni ale lumii
  • Consultatii fara plata
  • Terapii complementare
  • Blitz
  • Astazi in istorie
  • Verificati-va cunostintele
Abonamente

Copyright © 1999 - 2024 Revista Magazin

Acest site foloseste cookies respectand Regulamentul (UE) privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date.