• Prima pagina
  • Spectacolul cunoasterii
  • Istorii uitate
  • Paranormal
  • Femina Club
  • Starea de veghe
  • Terra X
  • Minuni ale lumii
  • Consultatii fara plata
  • Terapii complementare
  • Blitz
  • Astazi in istorie
  • Verificati-va cunostintele
magazin
Abonamente
Nici un rezultat
Toate rezultatele
joi, 25 decembrie 2025
magazin
Nici un rezultat
Toate rezultatele
joi, 25 decembrie 2025
magazin
Nici un rezultat
Toate rezultatele

Prima pagină » Tort Sarlota

Tort Sarlota

26 decembrie 2001
in Retete culinare
A A

             Sunt necesare: 8 oua, 1/2 l lapte, 2 cani cu zahar, 4 linguri gelatina, 4 linguri de faina, vanilie, cacao, rom, frisca. Se dizolva gelatina într-un pahar cu apa rece, amestecând din când în când. Se separa albusurile de galbenusuri. Galbenusurile se freaca împreuna cu zaharul, se adauga faina, laptele, gelatina. Se continua, la foc mic, pâna ce crema este suficient fiarta. Se lasa apoi sa se raceasca. Albusurile se bat spuma cu o cana de zahar. Se amesteca usor cele doua compozitii, apoi se împart în doua cantitati egale. Într-una dintre compozitii se adauga zahar vanilat si coaja rasa de portocala, iar în cealalta, cacao si rom. Compozitia alba se toarna într-o forma, pe un celofan ud, iar cealalta, în alta forma, de aceeasi dimensiune. Când s-au racit, "discurile" se suprapun, iar între ele se pot pune piscoturi sau felii de portocala sau mandarina. Se orneaza cu frisca si ciocolata rasa.

ShareTweet
Articolul precedent

Pui umplut

Urmatorul Articol

Socul viitorului apropiat

Articole Similare

Femina Club

Sote de aripioare

22 decembrie 2025

10 aripioare, ulei, sare, piper, praf de usturoi. Se spala aripioarele, se...

Femina Club

Legume cu smantana

15 decembrie 2025

1 kg legume fierte, 250 ml smantana, 30 g faina, sare, 50...

Femina Club

Pui caramelizat

8 decembrie 2025

1 pui grill dezosat, 50 ml ulei de masline, 3 linguri miere,...

Femina Club

Cartofi cu ciuperci

3 decembrie 2025

400 g ciuperci, 2 cepe, 4 cartofi, ulei, sare, piper. Se curata...

Femina Club

Sufleu de legume

23 noiembrie 2025

1 morcov, 1 patrunjel, o telina mica, câteva pastai fasole verde, 2...

Femina Club

Budinca de ciuperci

18 noiembrie 2025

500 g ciuperci, 100 g margarina sau unt, 50 g faina (2...

Urmatorul Articol

Socul viitorului apropiat

Revelatiile Nasterii fundamentale

Starea de veghe

Comentarii

Articole Noi

Astazi in istorie

18 decembrie 1626 – S-a nascut regina Cristina a Suediei

22 decembrie 2025

Regina Cristina a Suediei (pe numele întreg Kristina Alexandra), una dintre cele...

Citeste mai departe
Blitz

„Cravata galbena” – Portretul unui geniu care nu s-a lasat înteles

22 decembrie 2025

Cel mai recent film al regizorului Serge Ioan Celibidachi (fiul marelui dirijor...

Citeste mai departe
Blitz

Craciunul confiscat

22 decembrie 2025

Sarbatorile autentice din satul traditional românesc – cu vechi colinde si miros...

Citeste mai departe
Consultatii fara plata

Tratarea atacului de panica

22 decembrie 2025

Atacul de panica este un episod brusc si recurent de teama intensa...

Citeste mai departe
Femina Club

Daca purtati ochelari

22 decembrie 2025

...efectul de lupa al lentilelor va obliga la meticulozitate în privinta machiajului....

Citeste mai departe
Horoscop

Horoscopul saptamanii: 22-28 decembrie 2025

22 decembrie 2025

BERBEC 21.03-20.04: Veti fi în elementul dumneavoastra, deoarece acesta este momentul perfect...

Citeste mai departe
  • Contact
  • Abonamente

Copyright © 1999 - 2024 Revista Magazin

Nici un rezultat
Toate rezultatele
  • Prima pagina
  • Spectacolul cunoasterii
  • Istorii uitate
  • Paranormal
  • Femina Club
  • Starea de veghe
  • Terra X
  • Minuni ale lumii
  • Consultatii fara plata
  • Terapii complementare
  • Blitz
  • Astazi in istorie
  • Verificati-va cunostintele
Abonamente

Copyright © 1999 - 2024 Revista Magazin

Acest site foloseste cookies respectand Regulamentul (UE) privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date.