• Prima pagina
  • Spectacolul cunoasterii
  • Istorii uitate
  • Paranormal
  • Femina Club
  • Starea de veghe
  • Terra X
  • Minuni ale lumii
  • Consultatii fara plata
  • Terapii complementare
  • Blitz
  • Astazi in istorie
  • Verificati-va cunostintele
magazin
Abonamente
Nici un rezultat
Toate rezultatele
vineri, 21 noiembrie 2025
magazin
Nici un rezultat
Toate rezultatele
vineri, 21 noiembrie 2025
magazin
Nici un rezultat
Toate rezultatele

Prima pagină » Vinete grecesti

Vinete grecesti

6 iunie 2013
in Retete culinare
A A

 3 vinete mijlocii, 3 capatani de usturoi, o lingura faina, 500 g rosii, 3 linguri ulei, o lingurita zahar, sare.

 Se aleg vinete mijlocii, se taie felii, se oparesc cateva minute in apa clocotita cu sare si se tin 20 minute sa se scurga sub o greutate. Dupa aceea se dau prin faina si se rumenesc in ulei la foc potrivit, ca sa se patrunda bine. Se curata usturoiul, se caleste usor in putin ulei, se adauga rosiile curatate de coaja, zaharul si sarea. Se lasa sa fiarba acoperit pana ce usturoiul incepe sa se inmoaie. Se asaza feliile de vinete pe farfurie, iar la mijloc se toarna sosul de rosii cu usturoi.

Fursecuri vanilate

 350 g faina, 3 linguri ulei, 100 g zahar vanilat, 2 oua, 2 lingurite otet, 1/2 pachet praf de copt, sare.

 Se cerne faina, se face loc la mijloc si se pun uleiul, zaharul vanilat, ouale, otetul, praful de copt si un praf de sare. Se face un aluat destul de vascos, se intinde o foaie, se taie in diferite forme si se coc la foc potrivit.

ShareTweet
Articolul precedent

Fulgerul negru si globular un mister al Universului

Urmatorul Articol

Angelica, o planta fabuloasa

Articole Similare

Femina Club

Budinca de ciuperci

18 noiembrie 2025

500 g ciuperci, 100 g margarina sau unt, 50 g faina (2...

Femina Club

Pateuri cu sardele

11 noiembrie 2025

Un pachet cu aluat de pateuri. Umplutura: o conserva cu sardele, piper....

Femina Club

Dovlecei umpluti

11 noiembrie 2025

2 dovlecei, 150 g brânza telemea, 200 ml de smântâna, 50 g...

Femina Club

Suc de legume si fructe

27 octombrie 2025

15 frunze spanac, 1 castravete, 1 mar verde, o lamaie, 5 frunze...

Femina Club

Paste bolognese

27 octombrie 2025

500 g spaghete, 3 linguri ulei de masline, 2 morcovi, 500 g...

Femina Club

Telina cu ciuperci

15 octombrie 2025

3 teline mari, 5 linguri unt, 10 ciuperci, o ceapa, o lingura...

Urmatorul Articol

Angelica, o planta fabuloasa

Intalniri cu umanoizi

Razboiul contra "piratilor barbari"

Comentarii

Articole Noi

Astazi in istorie

13 noiembrie 1002 – Masacrul din ziua Sfântului Brice

18 noiembrie 2025

13 noiembrie 1002 a devenit o zi întunecata în istoria Angliei medievale,...

Citeste mai departe
Blitz

Când rolurile devin o eticheta: actori care au definit un singur gen

18 noiembrie 2025

Într-o lume cinematografica obsedata de versatilitate, exista actori care si-au construit maretia...

Citeste mai departe
Blitz

Cetatea Alba Carolina

18 noiembrie 2025

În urma cu 310 ani, în 4 noiembrie 1715, a fost pusa...

Citeste mai departe
Consultatii fara plata

Stop cardiac sau atac de cord?

18 noiembrie 2025

Relativ frecvent între cele doua probleme de sanatate mentionate se pune semnul...

Citeste mai departe
Femina Club

Remedii rapide

18 noiembrie 2025

Ideal ar fi ca îngrijirea cotidiana sa confere tenului dumneavoastra hidratare suficienta,...

Citeste mai departe
Horoscop

Horoscopul saptamanii: 17-23 noiembrie 2025

18 noiembrie 2025

BERBEC 21.03-20.04: In aceasta saptamâna relatiile cu prietenii si cu partenerii sunt...

Citeste mai departe
  • Contact
  • Abonamente

Copyright © 1999 - 2024 Revista Magazin

Nici un rezultat
Toate rezultatele
  • Prima pagina
  • Spectacolul cunoasterii
  • Istorii uitate
  • Paranormal
  • Femina Club
  • Starea de veghe
  • Terra X
  • Minuni ale lumii
  • Consultatii fara plata
  • Terapii complementare
  • Blitz
  • Astazi in istorie
  • Verificati-va cunostintele
Abonamente

Copyright © 1999 - 2024 Revista Magazin

Acest site foloseste cookies respectand Regulamentul (UE) privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date.