• Prima pagina
  • Spectacolul cunoasterii
  • Istorii uitate
  • Paranormal
  • Femina Club
  • Starea de veghe
  • Terra X
  • Minuni ale lumii
  • Consultatii fara plata
  • Terapii complementare
  • Blitz
  • Astazi in istorie
  • Verificati-va cunostintele
magazin
Abonamente
Nici un rezultat
Toate rezultatele
duminică, 9 noiembrie 2025
magazin
Nici un rezultat
Toate rezultatele
duminică, 9 noiembrie 2025
magazin
Nici un rezultat
Toate rezultatele

Prima pagină » Dovlecei sote

Dovlecei sote

20 octombrie 2021
in Retete culinare
A A

 1,5 kg dovlecei, 75 g unt, o legatura verdeata, sare.

 Se curata dovleceii de coaja, apoi se taie felii si se fierb in putina apa cu sare si unt. Se pune apa atat cat sa acopere dovleceii, iar pe vas se pune un capac. Cand a scazut apa, dovleceii sunt gata. Se presara verdeata doar atunci cand ii servim.

Prajitura cu mere si zmeura

 6 linguri unt, 2 cesti faina, o lingurita praf de copt, 1/2 ceasca zahar pudra, 4 cesti cu mere cubulete, o ceasca stafide, o ceasca zmeura, 2 oua, o ceasca vin alb.

 Merele se curata si se taie cubulete. Intr-un vas se amesteca faina, praful de copt si untul pana se face o compozitie faramicioasa, apoi se adauga zaharul, merele si stafidele. Se toarna ceasca de vin, ouale batute se amesteca si la urma se pune zmeura, apoi se amesteca din nou usor ca sa nu se striveasca. Se toarna compozitia intr-o tava cu hartie de copt si se da la cuptor, la foc potrivit pana devine aurie. Se lasa la racit, apoi se taie si se pudreaza cu zahar farin.

ShareTweet
Articolul precedent

“Semaforul” alimentelor: ce mancam si ce evitam

Urmatorul Articol

OZN-urile si “jargonul birocratic”

Articole Similare

Femina Club

Suc de legume si fructe

27 octombrie 2025

15 frunze spanac, 1 castravete, 1 mar verde, o lamaie, 5 frunze...

Femina Club

Paste bolognese

27 octombrie 2025

500 g spaghete, 3 linguri ulei de masline, 2 morcovi, 500 g...

Femina Club

Telina cu ciuperci

15 octombrie 2025

3 teline mari, 5 linguri unt, 10 ciuperci, o ceapa, o lingura...

Femina Club

Crap cu rosii

6 octombrie 2025

2 kg crap, 1 kg rosii, 100 g unt, 100 ml vin...

Femina Club

Muschi de porc cu lamâie

29 septembrie 2025

600 g muschi de porc, 300 g sunca, 1-2 lamâi, 75 g...

Femina Club

Macrou cu legume

23 septembrie 2025

1 kg macrou, 1 morcov, o telina, 1 patrunjel, o ceapa, 3...

Urmatorul Articol

OZN-urile si “jargonul birocratic”

Valentina Istomina - amanta tacuta a lui Stalin

Se indreapta societatea spre

Comentarii

Articole Noi

Astazi in istorie

23 octombrie 1812 – Complotul generalului Malet

27 octombrie 2025

În zorii zilei de 23 octombrie 1812, la Paris, generalul Claude François...

Citeste mai departe
Blitz

Filme de Oscar: „Oameni obisnuiti”

27 octombrie 2025

În septembrie 2025, lumea filmului a pierdut o legenda: Robert Redford, regizorul...

Citeste mai departe
Blitz

Calatorie în lumea de dincolo

27 octombrie 2025

Palatul Sutu gazduieste, din 23 octombrie, expozitia „Calatoria în lumea de dincolo....

Citeste mai departe
Consultatii fara plata

Beneficiile orei standard permanente

27 octombrie 2025

Schimbarea anuala a orei oficiale are la baza ratiuni exclusiv economice, care...

Citeste mai departe
Femina Club

Ten ferm si luminos

27 octombrie 2025

Aspectul sanatos, tanar, frumos al tenului bine hidratat se mentine si cu...

Citeste mai departe
Horoscop

Horoscopul saptamanii: 27 octombrie – 2 noiembrie 2025

27 octombrie 2025

BERBEC 21.03-20.04: Dispuneti de multa obiectivitate pentru a putea vedea cum va...

Citeste mai departe
  • Contact
  • Abonamente

Copyright © 1999 - 2024 Revista Magazin

Nici un rezultat
Toate rezultatele
  • Prima pagina
  • Spectacolul cunoasterii
  • Istorii uitate
  • Paranormal
  • Femina Club
  • Starea de veghe
  • Terra X
  • Minuni ale lumii
  • Consultatii fara plata
  • Terapii complementare
  • Blitz
  • Astazi in istorie
  • Verificati-va cunostintele
Abonamente

Copyright © 1999 - 2024 Revista Magazin

Acest site foloseste cookies respectand Regulamentul (UE) privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date.