• Prima pagina
  • Spectacolul cunoasterii
  • Istorii uitate
  • Paranormal
  • Femina Club
  • Starea de veghe
  • Terra X
  • Minuni ale lumii
  • Consultatii fara plata
  • Terapii complementare
  • Blitz
  • Astazi in istorie
  • Verificati-va cunostintele
magazin
Abonamente
Nici un rezultat
Toate rezultatele
miercuri, 17 septembrie 2025
magazin
Nici un rezultat
Toate rezultatele
miercuri, 17 septembrie 2025
magazin
Nici un rezultat
Toate rezultatele

Prima pagină » Pui în sos de mustar

Pui în sos de mustar

16 septembrie 2024
in Femina Club, Retete culinare
A A

8 pulpe de pui inferioare, 2 linguri ulei, o ceapa alba, 100 ml vin alb sec, sare.

Sos de mustar: 2 linguri otet alb, 2 linguri apa, 1/2 lingurita piper alb macinat, 2 galbenusuri, 100 g unt, o lingura zeama lamâie, o lingura mustar iute, sare, piper.

Se spala pulpele, se da sare, se asaza într-o forma termorezistenta, se stropesc cu ulei si se adauga în vas 100 ml apa si 100 ml vin alb. Ceapa taiata rondele se adauga în vas, peste carne, apoi se da vasul la cuptor pentru aproximativ 30 de minute; dupa 15 minute se întorc bucatile de carne si se lasa sa se rumeneasca. Separat, se prepara sosul amestecând otetul, apa, untul, piperul si se fierb la foc mic, un minut. Se strecoara lichidul, se lasa sa se raceasca, apoi se adauga galbenusurile si se amesteca bine. Se fierbe sosul pe aburi si se amesteca permanent pâna se îngroasa, devine cremos si omogen. Se potriveste de gust cu sare de lamâie, sare si piper. La sfârsit, se adauga o lingurita cu mustar iute, se amesteca bine, apoi se toarna sosul peste pulpele de pui.

Nectar de caise

1 kg caise, 300 g zahar, 500 ml apa.

Se aleg doar caisele foarte bine coapte, se curata de coaja si se scot sâmburii. Se pun caisele în blender si se fac pasta. Intr-o cratita, peste piureul de caise se adauga zaharul, apa, se pun pe foc si se lasa sa fiarba pâna da în 2-3 clocote si compozitia se îngroasa putin. Se toarna nectarul fierbinte în sticle si se pune la fiert în bain-marie. Se pune vasul pe foc si se lasa pâna da în clocot. Se tin pâna se racesc complet, apoi se pun sticlele în camara.

ShareTweet
Articolul precedent

Horoscopul saptamanii: 16-22 septembrie 2024

Urmatorul Articol

Practicati… „jocul de glezne”!

Articole Similare

Femina Club

Par stralucitor

17 septembrie 2025

Din pacate parul vopsit, foarte frumos dupa tratamentul aplicat, dupa cateva spalari...

Femina Club

Salata de toamna

17 septembrie 2025

4 pere, o telina, 4 lingurite nuci tocate, 3 linguri bulion, 2...

Femina Club

Gaina rasol

7 septembrie 2025

1 gaina, 23 litri apa, zarzavat de supa, o ceapa, 10 cartofi,...

Femina Club

Look proaspat

1 septembrie 2025

Vara cu temperaturi ridicate confera mai multa sensibilitate pielii. In aceste conditii...

Femina Club

Placinta de cartofi

1 septembrie 2025

5 cartofi mari, 100 g friptura sau mezeluri, 3-4 cepe verzi, 5...

Femina Club

„Dusmanii” parului

25 august 2025

Vara, cu soare, vacante la mare, cu mult timp petrecut în aer...

Urmatorul Articol

Practicati... „jocul de glezne”!

Disbacterioza intestinala

Alpin Film Festival

Comentarii

Articole Noi

Astazi in istorie

11 septembrie 1297 – Batalia de la Stirling Bridge

17 septembrie 2025

Batalia de la Stirling Bridge, este una dintre cele mai semnificative confruntari...

Citeste mai departe
Blitz

Actori „cu staif” care au stralucit si în filme de actiune

17 septembrie 2025

Filmele de actiune sunt adesea printre cele mai populare si de succes...

Citeste mai departe
Blitz

Targul Iconarilor si al Mesterilor Cruceri

17 septembrie 2025

O noua editie a Targului Iconarilor si al Mesterilor Cruceri, care vor...

Citeste mai departe
Consultatii fara plata

Anxietatea la 60 de ani

17 septembrie 2025

Anxietatea se identifica de regula cu un sentiment continuu de frica resimtit...

Citeste mai departe
Horoscop

Horoscopul saptamanii: 15-21 septembrie 2025

17 septembrie 2025

BERBEC 21.03-20.04: Principalul obiectiv este sa fiti cât mai eficienti si sa...

Citeste mai departe
Istorii

Temerarul care a realizat primele transfuzii de sange

17 septembrie 2025

Medic francez din secolul XVII, Jean-Baptiste Denys este cunoscut ca fiind unul...

Citeste mai departe
  • Contact
  • Abonamente

Copyright © 1999 - 2024 Revista Magazin

Nici un rezultat
Toate rezultatele
  • Prima pagina
  • Spectacolul cunoasterii
  • Istorii uitate
  • Paranormal
  • Femina Club
  • Starea de veghe
  • Terra X
  • Minuni ale lumii
  • Consultatii fara plata
  • Terapii complementare
  • Blitz
  • Astazi in istorie
  • Verificati-va cunostintele
Abonamente

Copyright © 1999 - 2024 Revista Magazin

Acest site foloseste cookies respectand Regulamentul (UE) privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date.