• Prima pagina
  • Spectacolul cunoasterii
  • Istorii uitate
  • Paranormal
  • Femina Club
  • Starea de veghe
  • Terra X
  • Minuni ale lumii
  • Consultatii fara plata
  • Terapii complementare
  • Blitz
  • Astazi in istorie
  • Verificati-va cunostintele
magazin
Abonamente
Nici un rezultat
Toate rezultatele
joi, 17 iulie 2025
magazin
Nici un rezultat
Toate rezultatele
joi, 17 iulie 2025
magazin
Nici un rezultat
Toate rezultatele

Prima pagină » Pizza napolitana

Pizza napolitana

19 noiembrie 2003
in Retete culinare
A A

       Aluatul: 200 g faina, 2 linguri cu ulei, 200 ml lapte cald, 1 cub drojdie, sare. Umplutura: 200 g cascaval, 500 g rosii curatate de coaja si taiate in felii groase, sau 2-3 linguri de pasta de tomate, 5 sardele, piper sau ienibahar, boia de ardei, iute sau dulce, dupa preferinta, sare, 2 linguri ulei sau unt. Se framânta bine un aluat si se lasa la dospit 1 ora. Dupa ce s-a dospit se mai framânta o data pe masa de aluat. Se intinde o foaie pe tava de copt, asa incât dunga aluatului sa fie mai ridicata pe marginea tavii. Aluatul se unge cu ulei, peste acesta se presara cascaval, ras pe razatoarea cu gauri mari, feliile de rosii. In lungime se asaza si sardelele taiate pe lung. Condimentam cu sare, piper si boia de ardei. Se mai unge cu ulei sau bucatele de unt. Se coace in cuptor la foc potrivit. Se serveste la masa cu un pahar de vin rosu si cu salata verde. Ca umplutura se mai pot intrebuinta, dupa gust, ciuperci, mere, oua, mezeluri sau cascaval.

ShareTweet
Articolul precedent

10 – 16 noiembrie

Urmatorul Articol

De pe un Pamânt framântat de crize, Universul se vede în toata linistea lui

Articole Similare

Femina Club

Piept de pui în sos

14 iulie 2025

1 piept de pui mare, 5 ml ulei de masline, 3 catei...

Femina Club

Telina cu sos de smântâna

7 iulie 2025

1,5 kg telina, 50 g unt, 50 g faina, o cana lapte,...

Femina Club

Ostropel cu aripioare

30 iunie 2025

1 kg aripioare, 125 ml ulei, 2 cepe, 1 morcov, o jumatate...

Femina Club

Rizoto cu limba de vitel

23 iunie 2025

O ceasca orez, o limba de vitel, o ceapa, 1 morcov, 1...

Femina Club

Pui haiducesc

16 iunie 2025

3 pui mici, 100 ml ulei, 5 rosii, 1 pahar vin, 100...

Femina Club

Stiuca în sos de smântâna

9 iunie 2025

O stiuca de 600-800 g, o ceapa, 1 morcov, 100 g ciuperci,...

Urmatorul Articol

De pe un Pamânt framântat de crize, Universul se vede în toata linistea lui

Inventatori români la TIB 2003

Rapiti de OZN-uri

Comentarii

Articole Noi

Astazi in istorie

10 iulie 138 d.Hr. – A murit împaratul roman Hadrian

14 iulie 2025

Pe 10 iulie 138 d.Hr., la vârsta de 62 de ani, împaratul...

Citeste mai departe
Blitz

Pedro Pascal – gloria nu vine niciodata prea târziu

14 iulie 2025

Pedro Pascal este astazi una dintre cele mai iubite si respectate figuri...

Citeste mai departe
Blitz

Povestea Trovantilor

14 iulie 2025

Formarea Trovantilor de la Ulmet si Ciupercile de la Odaile pot fi...

Citeste mai departe
Consultatii fara plata

Cancerul de tiroida si sarea iodata

14 iulie 2025

Proprietatile si efectele folosirii unor preparate si produse nu se limiteaza niciodata...

Citeste mai departe
Femina Club

Riscurile ultravioletelor

14 iulie 2025

Agresivitatea si nocivitatea razelor ultraviolete impun prudenta din partea dumneavoastra. Se stie...

Citeste mai departe
Horoscop

Horoscopul saptamanii: 14-20 iulie 2025

14 iulie 2025

BERBEC 21.03-20.04: In aceste zile va puteti distra, pentru ca va simtiti...

Citeste mai departe
  • Contact
  • Abonamente

Copyright © 1999 - 2024 Revista Magazin

Nici un rezultat
Toate rezultatele
  • Prima pagina
  • Spectacolul cunoasterii
  • Istorii uitate
  • Paranormal
  • Femina Club
  • Starea de veghe
  • Terra X
  • Minuni ale lumii
  • Consultatii fara plata
  • Terapii complementare
  • Blitz
  • Astazi in istorie
  • Verificati-va cunostintele
Abonamente

Copyright © 1999 - 2024 Revista Magazin

Acest site foloseste cookies respectand Regulamentul (UE) privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date.