• Prima pagina
  • Spectacolul cunoasterii
  • Istorii uitate
  • Paranormal
  • Femina Club
  • Starea de veghe
  • Terra X
  • Minuni ale lumii
  • Consultatii fara plata
  • Terapii complementare
  • Blitz
  • Astazi in istorie
  • Verificati-va cunostintele
magazin
Abonamente
Nici un rezultat
Toate rezultatele
joi, 18 decembrie 2025
magazin
Nici un rezultat
Toate rezultatele
joi, 18 decembrie 2025
magazin
Nici un rezultat
Toate rezultatele

Prima pagină » Salata de legume, cu maioneza

Salata de legume, cu maioneza

12 noiembrie 2003
in Retete culinare
A A

           200 g sunca de curcan sau parizer de pasare, 1 conopida, 1-2 morcovi, 1 patrunjel, 1 telina mijlocie, 1 mar, 2 castraveciori murati, 2 oua, 1 lingurita de mustar, 1 gogosar, suc de lamâie.   Mezelul se taie cubulete. Morcovul, patrunjelul se fierb. Telina si marul se dau pe razatoarea cu gauri mari. Dupa ce s-au racit morcovul si patrunjelul se taie cubulete. Conopida se fierbe si apoi se desface in buchetele mici. Intr-un castron se amesteca totul cu sare, piper, suc de lamâie. Se adauga castraveciorii taiati cubulete si gogosarul taiat feliuta. Pentru maioneza: 1 galbenus fiert si 1 galbenus crud se freaca impreuna cu uleiul si o lingura mustar, putin câte putin, pâna obtinem o maioneza consistenta. Se amesteca 3/4 maioneza cu carnea si legumele, adaugam mustar, sare, piper si suc de lamâie dupa gust. Se aranjeaza in salatiera amestecate bine. Deasupra se acopera cu un strat de maioneza si se garniseste cu feliute de albus de ou fiert in apa cu sare sau albusul fiert se da pe razatoare peste maioneza. Se orneaza cu castravete, morcov, gogosar etc.

ShareTweet
Articolul precedent

Salata de conopida cruda

Urmatorul Articol

Frigarui de oaie

Articole Similare

Femina Club

Legume cu smantana

15 decembrie 2025

1 kg legume fierte, 250 ml smantana, 30 g faina, sare, 50...

Femina Club

Pui caramelizat

8 decembrie 2025

1 pui grill dezosat, 50 ml ulei de masline, 3 linguri miere,...

Femina Club

Cartofi cu ciuperci

3 decembrie 2025

400 g ciuperci, 2 cepe, 4 cartofi, ulei, sare, piper. Se curata...

Femina Club

Sufleu de legume

23 noiembrie 2025

1 morcov, 1 patrunjel, o telina mica, câteva pastai fasole verde, 2...

Femina Club

Budinca de ciuperci

18 noiembrie 2025

500 g ciuperci, 100 g margarina sau unt, 50 g faina (2...

Femina Club

Pateuri cu sardele

11 noiembrie 2025

Un pachet cu aluat de pateuri. Umplutura: o conserva cu sardele, piper....

Urmatorul Articol

Puternice eruptii solare au lovit Pamântul saptamâna trecuta      

Câinele cel mai bun var al omului      

Rapiti de OZN-uri      

Comentarii

Articole Noi

Astazi in istorie

11 decembrie 969 – Asasinarea împaratului bizantin Nicefor al II-lea

15 decembrie 2025

Nicefor al IIlea Focas (Nikeforos Fokas) a domnit ca împarat bizantin între...

Citeste mai departe
Blitz

Cele mai bune filme despre Frankenstein

15 decembrie 2025

Savantul Frankenstein si creatura sa monstruoasa au captivat generatii întregi, dand nastere...

Citeste mai departe
Blitz

Enciclopedie a provinciei

15 decembrie 2025

Primul volum al trilogiei „Encyclopaedia Bannatica”, semnat de medicul timisorean Adrian Badescu,...

Citeste mai departe
Consultatii fara plata

Alimente sanatoase pentru vasele de sânge

15 decembrie 2025

Consumul excesiv de alimente procesate sau de grasimi nesanatoase poate duce la...

Citeste mai departe
Femina Club

Stralucire si luminozitate

15 decembrie 2025

Exista multiple „trucuri” la care e bine sa apelati pentru a da...

Citeste mai departe
Horoscop

Horoscopul saptamanii: 15-21 decembrie 2025

15 decembrie 2025

BERBEC 21.0320.04: Sunteti ghidati de o puternica dorinta de a schimba peisajul,...

Citeste mai departe
  • Contact
  • Abonamente

Copyright © 1999 - 2024 Revista Magazin

Nici un rezultat
Toate rezultatele
  • Prima pagina
  • Spectacolul cunoasterii
  • Istorii uitate
  • Paranormal
  • Femina Club
  • Starea de veghe
  • Terra X
  • Minuni ale lumii
  • Consultatii fara plata
  • Terapii complementare
  • Blitz
  • Astazi in istorie
  • Verificati-va cunostintele
Abonamente

Copyright © 1999 - 2024 Revista Magazin

Acest site foloseste cookies respectand Regulamentul (UE) privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date.