• Prima pagina
  • Spectacolul cunoasterii
  • Istorii uitate
  • Paranormal
  • Femina Club
  • Starea de veghe
  • Terra X
  • Minuni ale lumii
  • Consultatii fara plata
  • Terapii complementare
  • Blitz
  • Astazi in istorie
  • Verificati-va cunostintele
magazin
Abonamente
Nici un rezultat
Toate rezultatele
vineri, 31 octombrie 2025
magazin
Nici un rezultat
Toate rezultatele
vineri, 31 octombrie 2025
magazin
Nici un rezultat
Toate rezultatele

Prima pagină » Supa de dovlecei

Supa de dovlecei

1 august 2007
in Retete culinare
A A

3 dovlecei mici, tineri, o ceapa verde, 1 morcov, o radacina de patrunjel, 1/2 cana cu lapte, 1/2 litru apa, 2 linguri ulei, sare, marar si patrunjel verde, 1/2 lingurita boia.

Se curata legumele, se spala, se dau pe razatoare. Se curata ceapa, se taie marunt, se curata de coaja dovleceii se taie cuburi. Intr-o oala pentru supa se pune ulei, se infierbanta, se pune morcovul si patrunjelul (radacina). Se calesc amestecand mereu. Se toarna apa, se lasa sa inceapa sa fiarba. Se pun dovleceii si ceapa taiata marunt. Se lasa sa fiarba, cand sunt gata se adauga laptele si se lasa sa mai dea un clocot. Se incalzeste untul, se adauga boiaua si 1/2 lingurita de faina. se amesteca pana formam un sos. Se da deoparte si se adauga smantana. Se toarna in supa. Lasam sa dea un clocot. Se da deoparte si se pune verdeata tocata. Se pune capacul. Se serveste cu paine prajita.

ShareTweet
Articolul precedent

Aliante si tradatori in slujba lui Cortes

Urmatorul Articol

Mancare din legume asortate

Articole Similare

Femina Club

Suc de legume si fructe

27 octombrie 2025

15 frunze spanac, 1 castravete, 1 mar verde, o lamaie, 5 frunze...

Femina Club

Paste bolognese

27 octombrie 2025

500 g spaghete, 3 linguri ulei de masline, 2 morcovi, 500 g...

Femina Club

Telina cu ciuperci

15 octombrie 2025

3 teline mari, 5 linguri unt, 10 ciuperci, o ceapa, o lingura...

Femina Club

Crap cu rosii

6 octombrie 2025

2 kg crap, 1 kg rosii, 100 g unt, 100 ml vin...

Femina Club

Muschi de porc cu lamâie

29 septembrie 2025

600 g muschi de porc, 300 g sunca, 1-2 lamâi, 75 g...

Femina Club

Macrou cu legume

23 septembrie 2025

1 kg macrou, 1 morcov, o telina, 1 patrunjel, o ceapa, 3...

Urmatorul Articol

Mancare din legume asortate

Mancare din legume asortate

Dovlecei la cuptor

Comentarii

Articole Noi

Astazi in istorie

23 octombrie 1812 – Complotul generalului Malet

27 octombrie 2025

În zorii zilei de 23 octombrie 1812, la Paris, generalul Claude François...

Citeste mai departe
Blitz

Filme de Oscar: „Oameni obisnuiti”

27 octombrie 2025

În septembrie 2025, lumea filmului a pierdut o legenda: Robert Redford, regizorul...

Citeste mai departe
Blitz

Calatorie în lumea de dincolo

27 octombrie 2025

Palatul Sutu gazduieste, din 23 octombrie, expozitia „Calatoria în lumea de dincolo....

Citeste mai departe
Consultatii fara plata

Beneficiile orei standard permanente

27 octombrie 2025

Schimbarea anuala a orei oficiale are la baza ratiuni exclusiv economice, care...

Citeste mai departe
Femina Club

Ten ferm si luminos

27 octombrie 2025

Aspectul sanatos, tanar, frumos al tenului bine hidratat se mentine si cu...

Citeste mai departe
Horoscop

Horoscopul saptamanii: 27 octombrie – 2 noiembrie 2025

27 octombrie 2025

BERBEC 21.03-20.04: Dispuneti de multa obiectivitate pentru a putea vedea cum va...

Citeste mai departe
  • Contact
  • Abonamente

Copyright © 1999 - 2024 Revista Magazin

Nici un rezultat
Toate rezultatele
  • Prima pagina
  • Spectacolul cunoasterii
  • Istorii uitate
  • Paranormal
  • Femina Club
  • Starea de veghe
  • Terra X
  • Minuni ale lumii
  • Consultatii fara plata
  • Terapii complementare
  • Blitz
  • Astazi in istorie
  • Verificati-va cunostintele
Abonamente

Copyright © 1999 - 2024 Revista Magazin

Acest site foloseste cookies respectand Regulamentul (UE) privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date.