• Prima pagina
  • Spectacolul cunoasterii
  • Istorii uitate
  • Paranormal
  • Femina Club
  • Starea de veghe
  • Terra X
  • Minuni ale lumii
  • Consultatii fara plata
  • Terapii complementare
  • Blitz
  • Astazi in istorie
  • Verificati-va cunostintele
magazin
Abonamente
Nici un rezultat
Toate rezultatele
joi, 26 iunie 2025
magazin
Nici un rezultat
Toate rezultatele
joi, 26 iunie 2025
magazin
Nici un rezultat
Toate rezultatele

Prima pagină » Paste cu cabanos si brânza

Paste cu cabanos si brânza

2 decembrie 2024
in Femina Club, Retete culinare
A A

250 g paste, o conserva cu rosii în bulion, 150 g brânza, o ceapa, 200 g cabanos, 1/2 lingurita oregano.

Pastele se fierb si se scurg bine. Ceapa se caleste în ulei, apoi se pun cabanosii taiati bucati, doi catei de usturoi si doua rosii din bulion taiate felii, se mai lasa sa dea câteva clocote, apoi se adauga peste paste. Se curata de cotor si sâmburi doi ardei iuti, se taie marunt, se pune brân-za farâmitata, oregano si se adauga peste paste împreuna cu sucul de la rosiile în bulion. Se amesteca totul si se serveste.

Cornuri cu mere

Aluat: 500 g faina, 100 g zahar, 200 g unt, 2 oua, sare.
Umplutura: 1 kg mere, 30 g unt, 150 g zahar, coaja rasa de lamâie.

Din faina, zahar, unt, oua si putina sare se face un aluat ce se lasa la rece aproximativ 2 ore. Se întinde apoi o foaie, se taie în patrate si se asaza umplutura. Se ruleaza cornurile, se pun în tavi si se coc la foc potrivit. Umplutura se prepara astfel: merele se curata, se dau pe razatoare, se pun într-o cratita împreuna cu untul, zaharul, coaja rasa de lamâie si se tin la foc mic, amestecându-se pâna ce se înmoaie. Dupa preferinta se poate adauga si scortisoara.

ShareTweet
Articolul precedent

Cum alegem fondul de ten?

Urmatorul Articol

Cât de complicata este îmbatrânirea?

Articole Similare

Femina Club

„Secretele” rujurilor

23 iunie 2025

Pentru a fi... senzuale, netede si catifelate, buzele se îngrijesc la fel...

Femina Club

Rizoto cu limba de vitel

23 iunie 2025

O ceasca orez, o limba de vitel, o ceapa, 1 morcov, 1...

Femina Club

„Amprentele” tineretii

16 iunie 2025

Ingrijirea tenului matur este esentiala în lupta cu ridurile, pentru mentinerea „amprentelor”...

Femina Club

Pui haiducesc

16 iunie 2025

3 pui mici, 100 ml ulei, 5 rosii, 1 pahar vin, 100...

Femina Club

Exfoliant natural

9 iunie 2025

V-ati gândit ce exfoliant natural, bine parfumat, ati putea folosi cu usurinta?...

Femina Club

Stiuca în sos de smântâna

9 iunie 2025

O stiuca de 600-800 g, o ceapa, 1 morcov, 100 g ciuperci,...

Urmatorul Articol

Cât de complicata este îmbatrânirea?

Memorabile conducatoare ale Americii, în filmele de la Hollywood

Vizita virtuala

Comentarii

Articole Noi

Astazi in istorie

19 iunie 1953 – Executia sotilor Rosenberg

23 iunie 2025

În seara zilei de 19 iunie 1953, închisoarea Sing Sing din New...

Citeste mai departe
Blitz

Tom Cruise, actor si cascador

23 iunie 2025

Într-o epoca în care efectele speciale generate pe calculator domina industria cinematografica,...

Citeste mai departe
Blitz

Milenii de exploatare a sarii

23 iunie 2025

Rezultatele a 20 de ani de cercetare arheologica în vechea zona de...

Citeste mai departe
Consultatii fara plata

Urgente pe canicula

23 iunie 2025

Este foarte limpede ca transformarile climatice anuntate de meteorologi au si o...

Citeste mai departe
Horoscop

Horoscopul saptamanii: 23-29 iunie 2025

23 iunie 2025

BERBEC 21.03-20.04: Sunteti pregatiti sa luati initiativa si sa mergeti dupa ce...

Citeste mai departe
Istorii

Sakae Oba, „vulpea din Saipan”

23 iunie 2025

Fidelitatea si obedienta militarilor japonezi care au luptat în cel de-al Doilea...

Citeste mai departe
  • Contact
  • Abonamente

Copyright © 1999 - 2024 Revista Magazin

Nici un rezultat
Toate rezultatele
  • Prima pagina
  • Spectacolul cunoasterii
  • Istorii uitate
  • Paranormal
  • Femina Club
  • Starea de veghe
  • Terra X
  • Minuni ale lumii
  • Consultatii fara plata
  • Terapii complementare
  • Blitz
  • Astazi in istorie
  • Verificati-va cunostintele
Abonamente

Copyright © 1999 - 2024 Revista Magazin

Acest site foloseste cookies respectand Regulamentul (UE) privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date.