• Prima pagina
  • Spectacolul cunoasterii
  • Istorii uitate
  • Paranormal
  • Femina Club
  • Starea de veghe
  • Terra X
  • Minuni ale lumii
  • Consultatii fara plata
  • Terapii complementare
  • Blitz
  • Astazi in istorie
  • Verificati-va cunostintele
magazin
Abonamente
Nici un rezultat
Toate rezultatele
joi, 11 decembrie 2025
magazin
Nici un rezultat
Toate rezultatele
joi, 11 decembrie 2025
magazin
Nici un rezultat
Toate rezultatele

Prima pagină » Pateu de carne cu maioneza

Pateu de carne cu maioneza

6 iunie 2001
in Retete culinare
A A

Pentru pateu: 1/2 kg carne de pui sau de vitel, 2 oua fierte tare, 100 g margarina, sare, mustar, zeama de lamâie, smântâna, pasta de sardele.

Pentru maioneza: 4 oua, sare, smântâna, mustar, zeama de lamâie.
Se fierbe carnea în apa sarata si margarina. Dupa racire se trece de trei ori prin masina de tocat. Se amesteca margarina cu ouale date pe razatoare, cu 3-4 linguri de smântâna si dupa gust pasta de sardele. Se sareaza, se adauga mustar si zeama de lamâie. Se framânta foarte bine. Pe o farfurie se modeleaza compozitia sub forma de salam si se pune în frigider pentru 24 de ore. A doua zi se prepara maioneza. Cele 4 galbenusuri cu 4 linguri de smântâna se bat pâna se îngroasa. Dupa racire se sareaza, se adauga mustar si zeama de lamâie si atâta smântâna cât avem nevoie ca sa ne ajunga maioneza. Cu maioneza se unge pateul (rulada) pe deasupra.

ShareTweet
Articolul precedent

Oua cu spanac

Urmatorul Articol

Sos vienez cu hrean

Articole Similare

Femina Club

Pui caramelizat

8 decembrie 2025

1 pui grill dezosat, 50 ml ulei de masline, 3 linguri miere,...

Femina Club

Cartofi cu ciuperci

3 decembrie 2025

400 g ciuperci, 2 cepe, 4 cartofi, ulei, sare, piper. Se curata...

Femina Club

Sufleu de legume

23 noiembrie 2025

1 morcov, 1 patrunjel, o telina mica, câteva pastai fasole verde, 2...

Femina Club

Budinca de ciuperci

18 noiembrie 2025

500 g ciuperci, 100 g margarina sau unt, 50 g faina (2...

Femina Club

Pateuri cu sardele

11 noiembrie 2025

Un pachet cu aluat de pateuri. Umplutura: o conserva cu sardele, piper....

Femina Club

Dovlecei umpluti

11 noiembrie 2025

2 dovlecei, 150 g brânza telemea, 200 ml de smântâna, 50 g...

Urmatorul Articol

2001 Odiseea Pacii, un grandios spectacol multimedia

Si totusi, avem „vecini” in Univers?

Razboiul parapsihologic

Comentarii

Articole Noi

Astazi in istorie

4 decembrie 1872 – Descoperirea „corabiei-fantoma” Mary Celeste

8 decembrie 2025

Pe 4 decembrie 1872, oceanul Atlantic a oferit lumii una dintre cele...

Citeste mai departe
Blitz

Pelicule despre armatele care au dominat Antichitatea

8 decembrie 2025

Civilizatia romana a exercitat dintotdeauna o fascinatie aparte asupra lumii moderne. Ordinea...

Citeste mai departe
Blitz

Descoperiri de exceptie la Dobrovat

8 decembrie 2025

În spatiile Muzeului de Istorie a Moldovei va fi deschisa publicului, la...

Citeste mai departe
Consultatii fara plata

Autofagia si postul intermitent

8 decembrie 2025

Ideea de post alimentar s-a imprimat în mentalul colectiv ca o practica...

Citeste mai departe
Femina Club

Greseli de evitat

8 decembrie 2025

Acneea, problema medicala frecventa, care afecteaza una din zece persoane din lume,...

Citeste mai departe
Horoscop

Horoscopul saptamanii: 8-14 decembrie 2025

8 decembrie 2025

BERBEC 21.03-20.04: In aceste zile sunt favorabile încheierea unor proiecte legate de...

Citeste mai departe
  • Contact
  • Abonamente

Copyright © 1999 - 2024 Revista Magazin

Nici un rezultat
Toate rezultatele
  • Prima pagina
  • Spectacolul cunoasterii
  • Istorii uitate
  • Paranormal
  • Femina Club
  • Starea de veghe
  • Terra X
  • Minuni ale lumii
  • Consultatii fara plata
  • Terapii complementare
  • Blitz
  • Astazi in istorie
  • Verificati-va cunostintele
Abonamente

Copyright © 1999 - 2024 Revista Magazin

Acest site foloseste cookies respectand Regulamentul (UE) privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date.