4 macrouri, 4 fire praz, 2 ardei, 100 ml ulei, 2 linguri bulion, marar, busuioc, sare, piper.
Prazul si ardeiul se curata si se taie rondele, apoi se inabuse cu putina apa. Se adauga bulionul, sare, piper, busuioc si marar tocate marunt. Pestele se curata si se scurge bine de apa, apoi se freaca putin cu sare si un condiment. Se face un pat de legume intr-o tava potrivita, se asaza pestele deasupra si se lasa la cuptor, la foc mic.
Fursecuri cu scortisoara
3 oua, 250 g zahar, 1 plic zahar vanilat, faina, scortisoara dupa gust.
Se separa albusurile de galbenusuri si se bat spuma. Se adauga treptat zaharul. Se opresc 2-3 linguri de albus. Se pun galbenusurile, scortisoara si faina, dupa care se framanta un aluat nu prea tare. Se intinde o foaie, se unge cu albusul pastrat si se presara cu scortisoara. Se taie in forme si se da la cuptor.
Comentarii