• Prima pagina
  • Spectacolul cunoasterii
  • Istorii uitate
  • Paranormal
  • Femina Club
  • Starea de veghe
  • Terra X
  • Minuni ale lumii
  • Consultatii fara plata
  • Terapii complementare
  • Blitz
  • Astazi in istorie
  • Verificati-va cunostintele
magazin
Abonamente
Nici un rezultat
Toate rezultatele
joi, 30 octombrie 2025
magazin
Nici un rezultat
Toate rezultatele
joi, 30 octombrie 2025
magazin
Nici un rezultat
Toate rezultatele

Prima pagină » Pulpa de porc in sos de rosii

Pulpa de porc in sos de rosii

22 noiembrie 2014
in Retete culinare
A A

 1 kg pulpa de porc fara os, 3 linguri pasta de tomate, 100 ml apa, sare, piper, busuioc, rozmarin, 4 catei de usturoi, 100 ml ulei, 100 ml suc de rosii, boia de ardei iute.

 Se spala carnea si se scurge pe un prosop asorbant, apoi se taie ca pentru snitele si se cresteaza putin, se condimenteaza cu sare si piper. Usturoiul se piseaza. Se amesteca pasta de tomate cu condimentele, apa si sucul de rosii. Se asaza carnea intr-o tava, se adauga pasta de tomate, uleiul, usturoiul si se lasa la cuptor pâna se patrunde.

Covrigei sarati

 100 g unt, 1/2 pahar ulei, o cana lapte, 50 g drojdie, 2 oua, sare, 150 g brânza sarata, mac, faina cât cuprinde.

 Drojdia se amesteca intr-o cana cu un vârf de lingurita cu zahar si putin lapte. Se lasa la cald pâna se umfla un pic. Intr-un castron se amesteca toate ingredientele, mai putin faina, si un ou, pâna se omogenizeaza. Se adauga maiaua, apoi faina, treptat, pâna se formeaza un aluat nu foarte tare care se intinde pe masa de lucru. Se decupeaza cu forma covrigeii. Se pun intr-o tava tapetata cu hârtie de copt, se ung cu oul ramas, batut, si se presara mac. Se coc pâna se rumenesc.

ShareTweet
Articolul precedent

Tuneluri insolite

Urmatorul Articol

Stralucirea machiajului

Articole Similare

Femina Club

Suc de legume si fructe

27 octombrie 2025

15 frunze spanac, 1 castravete, 1 mar verde, o lamaie, 5 frunze...

Femina Club

Paste bolognese

27 octombrie 2025

500 g spaghete, 3 linguri ulei de masline, 2 morcovi, 500 g...

Femina Club

Telina cu ciuperci

15 octombrie 2025

3 teline mari, 5 linguri unt, 10 ciuperci, o ceapa, o lingura...

Femina Club

Crap cu rosii

6 octombrie 2025

2 kg crap, 1 kg rosii, 100 g unt, 100 ml vin...

Femina Club

Muschi de porc cu lamâie

29 septembrie 2025

600 g muschi de porc, 300 g sunca, 1-2 lamâi, 75 g...

Femina Club

Macrou cu legume

23 septembrie 2025

1 kg macrou, 1 morcov, o telina, 1 patrunjel, o ceapa, 3...

Urmatorul Articol

Stralucirea machiajului

Kary Mullis si ratonii luminosi

Spionaj în epoca moderna

Comentarii

Articole Noi

Astazi in istorie

23 octombrie 1812 – Complotul generalului Malet

27 octombrie 2025

În zorii zilei de 23 octombrie 1812, la Paris, generalul Claude François...

Citeste mai departe
Blitz

Filme de Oscar: „Oameni obisnuiti”

27 octombrie 2025

În septembrie 2025, lumea filmului a pierdut o legenda: Robert Redford, regizorul...

Citeste mai departe
Blitz

Calatorie în lumea de dincolo

27 octombrie 2025

Palatul Sutu gazduieste, din 23 octombrie, expozitia „Calatoria în lumea de dincolo....

Citeste mai departe
Consultatii fara plata

Beneficiile orei standard permanente

27 octombrie 2025

Schimbarea anuala a orei oficiale are la baza ratiuni exclusiv economice, care...

Citeste mai departe
Femina Club

Ten ferm si luminos

27 octombrie 2025

Aspectul sanatos, tanar, frumos al tenului bine hidratat se mentine si cu...

Citeste mai departe
Horoscop

Horoscopul saptamanii: 27 octombrie – 2 noiembrie 2025

27 octombrie 2025

BERBEC 21.03-20.04: Dispuneti de multa obiectivitate pentru a putea vedea cum va...

Citeste mai departe
  • Contact
  • Abonamente

Copyright © 1999 - 2024 Revista Magazin

Nici un rezultat
Toate rezultatele
  • Prima pagina
  • Spectacolul cunoasterii
  • Istorii uitate
  • Paranormal
  • Femina Club
  • Starea de veghe
  • Terra X
  • Minuni ale lumii
  • Consultatii fara plata
  • Terapii complementare
  • Blitz
  • Astazi in istorie
  • Verificati-va cunostintele
Abonamente

Copyright © 1999 - 2024 Revista Magazin

Acest site foloseste cookies respectand Regulamentul (UE) privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date.