• Prima pagina
  • Spectacolul cunoasterii
  • Istorii uitate
  • Paranormal
  • Femina Club
  • Starea de veghe
  • Terra X
  • Minuni ale lumii
  • Consultatii fara plata
  • Terapii complementare
  • Blitz
  • Astazi in istorie
  • Verificati-va cunostintele
magazin
Abonamente
Nici un rezultat
Toate rezultatele
vineri, 14 noiembrie 2025
magazin
Nici un rezultat
Toate rezultatele
vineri, 14 noiembrie 2025
magazin
Nici un rezultat
Toate rezultatele

Prima pagină » Pulpe de pui cu ciuperci

Pulpe de pui cu ciuperci

20 septembrie 2012
in Retete culinare
A A

 1,5 kg pulpe de pui, 2 cepe, 1 morcov, o cutie cu ciuperci, sare, piper, o legatura de verdeata, 200 g smantana, 3 catei usturoi, 2 galbenusuri, 2 linguri faina.

 Pulpele se pun la fiert in doi litri de apa, sare, ceapa si morcovul. Dupa ce carnea a fiert, se scurge de supa (din care pastram o cana) si se asaza intr-un vas uns cu unt. Peste carne se pun ciupercile tocate, iar deasupra se toarna un sos preparat din usturoi pisat, supa, galbenusurile batute cu smantana si faina. Se da vasul la cuptor pentru 20 de minute, pana se rumeneste carnea.

Tarta cu prune

Aluat: 30 g drojdie, 100 ml lapte, 50 g zahar, 300 g faina, 50 g unt moale, 1 ou, sare.

Umplutura: 1,5 kg prune, 2 linguri zahar, 1/2 lingurita scortisoara.

Se dizolva drojdia in lapte caldut si se lasa la dospit, dupa care le amestecam cu zaharul, untul, oul, faina si facem aluatul pe care il lasam sa creasca 30 minute. Prunele se spala, se scurg bine si se scot samburii. Dupa ce a crescut, aluatul se framanta din nou, apoi il intindem si il asezam intr-o tava unsa cu unt si tapetata cu faina. Deasupra punem prunele si presaram peste ele zaharul si scortisoara. Se coace aproximativ 45 de minute.

ShareTweet
Articolul precedent

Destinatii extreme ce uimesc lumea stiintifica

Urmatorul Articol

O noua lectie de nutritie…

Articole Similare

Femina Club

Pateuri cu sardele

11 noiembrie 2025

Un pachet cu aluat de pateuri. Umplutura: o conserva cu sardele, piper....

Femina Club

Dovlecei umpluti

11 noiembrie 2025

2 dovlecei, 150 g brânza telemea, 200 ml de smântâna, 50 g...

Femina Club

Suc de legume si fructe

27 octombrie 2025

15 frunze spanac, 1 castravete, 1 mar verde, o lamaie, 5 frunze...

Femina Club

Paste bolognese

27 octombrie 2025

500 g spaghete, 3 linguri ulei de masline, 2 morcovi, 500 g...

Femina Club

Telina cu ciuperci

15 octombrie 2025

3 teline mari, 5 linguri unt, 10 ciuperci, o ceapa, o lingura...

Femina Club

Crap cu rosii

6 octombrie 2025

2 kg crap, 1 kg rosii, 100 g unt, 100 ml vin...

Urmatorul Articol

O noua lectie de nutritie...

Tabuul OZN si "agnosticismul militant"

Carlos Sacalul - un terorist pur sange

Comentarii

Articole Noi

Astazi in istorie

6 noiembrie 1494 – S-a nascut sultanul Soliman Magnificul

11 noiembrie 2025

Soliman Magnificul, cunoscut si sub numele de Soliman I, a fost unul...

Citeste mai departe
Blitz

Filme de Oscar despre laureatii cu… Nobel!

11 noiembrie 2025

De la savanti care au schimbat cursul stiintei pâna la lideri care...

Citeste mai departe
Blitz

Tinutul Momârlanilor, Tara dintre Jiuri

11 noiembrie 2025

Cunoscuta si ca Tinutul Momârlanilor, o denumire de suflet pentru locuitorii zonei,...

Citeste mai departe
Consultatii fara plata

Cea mai frecventa boala articulara

11 noiembrie 2025

Osteoartrita se caracterizeaza printr-o „durere mecanica”, din ce în ce mai accentuata...

Citeste mai departe
Femina Club

Pasi esentiali

11 noiembrie 2025

Un adevar ce nu poate fi ignorat este acela ca pielea din...

Citeste mai departe
Horoscop

Horoscopul saptamanii: 10-16 noiembrie 2025

11 noiembrie 2025

BERBEC 21.03-20.04: Saptamâna aceasta va fi una care va va multumi pentru...

Citeste mai departe
  • Contact
  • Abonamente

Copyright © 1999 - 2024 Revista Magazin

Nici un rezultat
Toate rezultatele
  • Prima pagina
  • Spectacolul cunoasterii
  • Istorii uitate
  • Paranormal
  • Femina Club
  • Starea de veghe
  • Terra X
  • Minuni ale lumii
  • Consultatii fara plata
  • Terapii complementare
  • Blitz
  • Astazi in istorie
  • Verificati-va cunostintele
Abonamente

Copyright © 1999 - 2024 Revista Magazin

Acest site foloseste cookies respectand Regulamentul (UE) privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date.