300 g dovlecei (2 dovlecei tineri), 50 g orez, carne de gaina, fiarta, 2 rosii, 15 ml ulei, marar verde, 1 morcov. Morcovul curatat, taiat felii se fierbe in putina apa (circa 2 pahare). Când morcovul e fiert, se strecoara si in zeama in care a fiert se pune orezul curatat si spalat. Se da la fiert, având grija sa nu scada zeama. Dovleceii curatati si taiati felii se fierb in apa fara sa se inmoaie prea tare. Se scurg când sunt fierti, se pun in straturi alternative cu orezul, rosiile curatate, taiate marunt si carnea de pasare, fiarta, taiata in cuburi mici. Se presara patrunjelul deasupra, se toarna uleiul amestecat cu putina zeama in care a fiert dovlecelul si se da la cuptor 10-15 minute.
Supa de cuscus cu legume
O ceapa, 1 morcov, 1 fir telina apio, 1/2 pastârnac, 1 ardei...
Comentarii