• Prima pagina
  • Spectacolul cunoasterii
  • Istorii uitate
  • Paranormal
  • Femina Club
  • Starea de veghe
  • Terra X
  • Minuni ale lumii
  • Consultatii fara plata
  • Terapii complementare
  • Blitz
  • Astazi in istorie
  • Verificati-va cunostintele
magazin
Abonamente
Nici un rezultat
Toate rezultatele
marți, 16 decembrie 2025
magazin
Nici un rezultat
Toate rezultatele
marți, 16 decembrie 2025
magazin
Nici un rezultat
Toate rezultatele

Prima pagină » Salata de pui cu fructe

Salata de pui cu fructe

26 august 2009
in Retete culinare
A A

400 g sunca de pui, 200 g boabe de struguri albi si negri, 2 pere, 200 g branza de capra, 100 g fistic, 1 salata creata rosie.

Sosul: 4 linguri ulei, 2 linguri otet de mere, 4 linguri nectar de pere, sare, piper alb.

Boabele de struguri se spala, se taie in doua, se scot samburii si boabele se pun intr-o salatiera. Perele se spala, se curata de coaja, se taie in patru, se scoat samburii si apoi se taie felii subtiri, care se adauga in salatiera. Salata rosie se spala bine si se scurge pe un servet. Apoi se rupe in bucati mici, care se adauga in salatiera împreuna cu sunca de pui, taiata si ea fasii lungi. Se bate cu un tel uleiul, otetul de mere, nectarul de pere, sarea si piperul alb, dupa care se stropeste salata cu sosul astfel obtinut. Se lasa 15 minute, ca sa se patrunda, dupa care se serveste. Deasupra se presara fistic curatat si zdrobit usor si cuburi mici din branza de capra.

ShareTweet
Articolul precedent

Putina gimnastica

Urmatorul Articol

Calcan cu paste

Articole Similare

Femina Club

Legume cu smantana

15 decembrie 2025

1 kg legume fierte, 250 ml smantana, 30 g faina, sare, 50...

Femina Club

Pui caramelizat

8 decembrie 2025

1 pui grill dezosat, 50 ml ulei de masline, 3 linguri miere,...

Femina Club

Cartofi cu ciuperci

3 decembrie 2025

400 g ciuperci, 2 cepe, 4 cartofi, ulei, sare, piper. Se curata...

Femina Club

Sufleu de legume

23 noiembrie 2025

1 morcov, 1 patrunjel, o telina mica, câteva pastai fasole verde, 2...

Femina Club

Budinca de ciuperci

18 noiembrie 2025

500 g ciuperci, 100 g margarina sau unt, 50 g faina (2...

Femina Club

Pateuri cu sardele

11 noiembrie 2025

Un pachet cu aluat de pateuri. Umplutura: o conserva cu sardele, piper....

Urmatorul Articol

Calcan cu paste

Cazul Valenii de Munte, 1974

Miturile false ale istoriei

Comentarii

Articole Noi

Astazi in istorie

11 decembrie 969 – Asasinarea împaratului bizantin Nicefor al II-lea

15 decembrie 2025

Nicefor al IIlea Focas (Nikeforos Fokas) a domnit ca împarat bizantin între...

Citeste mai departe
Blitz

Cele mai bune filme despre Frankenstein

15 decembrie 2025

Savantul Frankenstein si creatura sa monstruoasa au captivat generatii întregi, dand nastere...

Citeste mai departe
Blitz

Enciclopedie a provinciei

15 decembrie 2025

Primul volum al trilogiei „Encyclopaedia Bannatica”, semnat de medicul timisorean Adrian Badescu,...

Citeste mai departe
Consultatii fara plata

Alimente sanatoase pentru vasele de sânge

15 decembrie 2025

Consumul excesiv de alimente procesate sau de grasimi nesanatoase poate duce la...

Citeste mai departe
Femina Club

Stralucire si luminozitate

15 decembrie 2025

Exista multiple „trucuri” la care e bine sa apelati pentru a da...

Citeste mai departe
Horoscop

Horoscopul saptamanii: 15-21 decembrie 2025

15 decembrie 2025

BERBEC 21.0320.04: Sunteti ghidati de o puternica dorinta de a schimba peisajul,...

Citeste mai departe
  • Contact
  • Abonamente

Copyright © 1999 - 2024 Revista Magazin

Nici un rezultat
Toate rezultatele
  • Prima pagina
  • Spectacolul cunoasterii
  • Istorii uitate
  • Paranormal
  • Femina Club
  • Starea de veghe
  • Terra X
  • Minuni ale lumii
  • Consultatii fara plata
  • Terapii complementare
  • Blitz
  • Astazi in istorie
  • Verificati-va cunostintele
Abonamente

Copyright © 1999 - 2024 Revista Magazin

Acest site foloseste cookies respectand Regulamentul (UE) privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date.