1 galbenus, 1 lingura de smântâna, 1 lingura de hrean ras, 1 lingurita de otet, sare. Se freaca galbenusul cu smântâna. Se pune hreanul ras, putina sare si otet dupa gust. Se tine la foc în alt vas cu apa fierbinte, fara sa fiarba, pâna se serveste.
Prima pagină » Sos de hrean
1 galbenus, 1 lingura de smântâna, 1 lingura de hrean ras, 1 lingurita de otet, sare. Se freaca galbenusul cu smântâna. Se pune hreanul ras, putina sare si otet dupa gust. Se tine la foc în alt vas cu apa fierbinte, fara sa fiarba, pâna se serveste.
Supranumit „Regele Paianjen” pentru firea sa vicleana si reteaua de aliante si...
Citeste mai departeCunoscutul, dar si controversatul regizor Wes Anderson revine în atentia publicului cu...
Citeste mai departeExpozitia ROYAL, care include lucrari inspirate din viata si activitatea Reginei Maria,...
Citeste mai departeÎn general, la un nivel precar de informare si de educatie sanitara,...
Citeste mai departeMai ales vara, multe femei se plâng de senzatia de picioare obosite...
Citeste mai departeBERBEC 21.03-20.04: Veti munci din greu pentru a duce lucrurile la bun...
Citeste mai departeCopyright © 1999 - 2024 Revista Magazin
Comentarii