1 galbenus, 1 lingura de smântâna, 1 lingura de hrean ras, 1 lingurita de otet, sare. Se freaca galbenusul cu smântâna. Se pune hreanul ras, putina sare si otet dupa gust. Se tine la foc în alt vas cu apa fierbinte, fara sa fiarba, pâna se serveste.
Prima pagină » Sos de hrean
1 galbenus, 1 lingura de smântâna, 1 lingura de hrean ras, 1 lingurita de otet, sare. Se freaca galbenusul cu smântâna. Se pune hreanul ras, putina sare si otet dupa gust. Se tine la foc în alt vas cu apa fierbinte, fara sa fiarba, pâna se serveste.
O pulpa de miel, 2 lingurite condimente, 1 vârf de cutit scortisoara...
Harry S. Truman (1884- 1972) a fost al 33-lea presedinte al Statelor...
Citeste mai departe„Dupa-amiaza de câine” (traducerea – cel putin controversata, a denumirii originale „Dog...
Citeste mai departeMuzeul de Istorie din Turda în colaborare cu Universitatea de Medicina, Farmacie,...
Citeste mai departeRecomandarea devenita cliseu este corecta „Consumati cel putin doi litri de apa...
Citeste mai departeMasajul si exercitiile faciale, alaturi de mastile naturale aplicate, îsi pun amprenta...
Citeste mai departeBERBEC 21.03-20.04: A sosit momentul prielnic pentru vacante, aventuri creative, activitati distractive...
Citeste mai departeCopyright © 1999 - 2024 Revista Magazin
Comentarii