1 galbenus, 1 lingura de smântâna, 1 lingura de hrean ras, 1 lingurita de otet, sare. Se freaca galbenusul cu smântâna. Se pune hreanul ras, putina sare si otet dupa gust. Se tine la foc în alt vas cu apa fierbinte, fara sa fiarba, pâna se serveste.
Prima pagină » Sos de hrean
1 galbenus, 1 lingura de smântâna, 1 lingura de hrean ras, 1 lingurita de otet, sare. Se freaca galbenusul cu smântâna. Se pune hreanul ras, putina sare si otet dupa gust. Se tine la foc în alt vas cu apa fierbinte, fara sa fiarba, pâna se serveste.
250 g paste, o conserva cu rosii în bulion, 150 g brânza,...
Fara îndoiala, atunci când tenul dumneavoastra are nevo-ie de hidratare, este ridat,...
750 g fasole fideluta, 3 linguri unt, 2 linguri faina, 1/2 ceasca...
2-3 castraveti, 150 g iaurt sau smântâna, o lingura ulei masline, o...
„Goana dupa aur” din California (1848-1855) a fost un fenomen care a...
Citeste mai departeMulti oameni cred ca starurile de cinema de odinioara erau plamadite dintr-un...
Citeste mai departeO expozitie despre regimurile politice totalitare din România, din 1938 pâna în...
Citeste mai departeDincolo de perspectiva religioasa asupra acestei perioade de restrictii alimentare, medicii nutritionisti...
Citeste mai departeVa reamintim câteva „trucuri” menite sa asigure stralucirea si luminozitatea obrazului. –...
Citeste mai departeBERBEC 21.03-20.04: In aceste zile doriti sa va faceti noi cunostinte si...
Citeste mai departeCopyright © 1999 - 2024 Revista Magazin
Comentarii