• Prima pagina
  • Spectacolul cunoasterii
  • Istorii uitate
  • Paranormal
  • Femina Club
  • Starea de veghe
  • Terra X
  • Minuni ale lumii
  • Consultatii fara plata
  • Terapii complementare
  • Blitz
  • Astazi in istorie
  • Verificati-va cunostintele
magazin
Abonamente
Nici un rezultat
Toate rezultatele
marți, 4 noiembrie 2025
magazin
Nici un rezultat
Toate rezultatele
marți, 4 noiembrie 2025
magazin
Nici un rezultat
Toate rezultatele

Prima pagină » Galuste de curcan cu sos de smantana

Galuste de curcan cu sos de smantana

10 septembrie 2015
in Retete culinare
A A

 Pentru perisoare: 350 g piept de curcan tocat, 50 g orez, 1 morcov ras, 1 ou, 5 linguri pesmet, sare.

 Pentru sos: 1 morcov, 2 linguri smantana, o ceapa mica, 2 linguri ulei, o lingurita amidon de porumb.

 Se amesteca bine compozitia pentru perisoare, se modeleaza „bilutele”, care se fierb in apa cu sare. Se pregateste sosul astfel: se pune uleiul la incins, se calesc ceapa impreuna cu morcovul taiat mai maricel. Se adauga o cana cu supa in care au fiert perisoarele si se lasa pana se inmoaie morcovul. Se adauga smantana, se leaga cu amidon si se adauga perisoarele in sos. Se mai dau in 2-3 clocote. Se servesc cu patrunjel verde tocat.

Sorbet de pepene rosu

 1 kg pulpa de pepene, 150 g zahar, o lamaie, o lingura apa de flori de portocal – facultativ.

 Pulpa de pepene curatata bine de seminte si coaja se mixeaza cu zaharul, sucul de lamaie si apa de flori de portocal. Se pune intr-un vas si se da la congelator pentru trei ore. Se serveste in cupe de inghetata.

ShareTweet
Articolul precedent

Obiceiuri „negre” putin cunoscute

Urmatorul Articol

Fara riduri!

Articole Similare

Femina Club

Suc de legume si fructe

27 octombrie 2025

15 frunze spanac, 1 castravete, 1 mar verde, o lamaie, 5 frunze...

Femina Club

Paste bolognese

27 octombrie 2025

500 g spaghete, 3 linguri ulei de masline, 2 morcovi, 500 g...

Femina Club

Telina cu ciuperci

15 octombrie 2025

3 teline mari, 5 linguri unt, 10 ciuperci, o ceapa, o lingura...

Femina Club

Crap cu rosii

6 octombrie 2025

2 kg crap, 1 kg rosii, 100 g unt, 100 ml vin...

Femina Club

Muschi de porc cu lamâie

29 septembrie 2025

600 g muschi de porc, 300 g sunca, 1-2 lamâi, 75 g...

Femina Club

Macrou cu legume

23 septembrie 2025

1 kg macrou, 1 morcov, o telina, 1 patrunjel, o ceapa, 3...

Urmatorul Articol

Fara riduri!

100 de milioane de dolari pentru programul SETI

Ruptura dramatica Stalin – Tito

Comentarii

Articole Noi

Astazi in istorie

23 octombrie 1812 – Complotul generalului Malet

27 octombrie 2025

În zorii zilei de 23 octombrie 1812, la Paris, generalul Claude François...

Citeste mai departe
Blitz

Filme de Oscar: „Oameni obisnuiti”

27 octombrie 2025

În septembrie 2025, lumea filmului a pierdut o legenda: Robert Redford, regizorul...

Citeste mai departe
Blitz

Calatorie în lumea de dincolo

27 octombrie 2025

Palatul Sutu gazduieste, din 23 octombrie, expozitia „Calatoria în lumea de dincolo....

Citeste mai departe
Consultatii fara plata

Beneficiile orei standard permanente

27 octombrie 2025

Schimbarea anuala a orei oficiale are la baza ratiuni exclusiv economice, care...

Citeste mai departe
Femina Club

Ten ferm si luminos

27 octombrie 2025

Aspectul sanatos, tanar, frumos al tenului bine hidratat se mentine si cu...

Citeste mai departe
Horoscop

Horoscopul saptamanii: 27 octombrie – 2 noiembrie 2025

27 octombrie 2025

BERBEC 21.03-20.04: Dispuneti de multa obiectivitate pentru a putea vedea cum va...

Citeste mai departe
  • Contact
  • Abonamente

Copyright © 1999 - 2024 Revista Magazin

Nici un rezultat
Toate rezultatele
  • Prima pagina
  • Spectacolul cunoasterii
  • Istorii uitate
  • Paranormal
  • Femina Club
  • Starea de veghe
  • Terra X
  • Minuni ale lumii
  • Consultatii fara plata
  • Terapii complementare
  • Blitz
  • Astazi in istorie
  • Verificati-va cunostintele
Abonamente

Copyright © 1999 - 2024 Revista Magazin

Acest site foloseste cookies respectand Regulamentul (UE) privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date.