• Prima pagina
  • Spectacolul cunoasterii
  • Istorii uitate
  • Paranormal
  • Femina Club
  • Starea de veghe
  • Terra X
  • Minuni ale lumii
  • Consultatii fara plata
  • Terapii complementare
  • Blitz
  • Astazi in istorie
  • Verificati-va cunostintele
magazin
Abonamente
Nici un rezultat
Toate rezultatele
miercuri, 9 iulie 2025
magazin
Nici un rezultat
Toate rezultatele
miercuri, 9 iulie 2025
magazin
Nici un rezultat
Toate rezultatele

Prima pagină » Rata cu salata de cartofi

Rata cu salata de cartofi

13 iunie 2019
in Retete culinare
A A

 O rata, 50 g slanina, 100 ml ulei, cartofi, 3 oua, 3 cepe, 40 ml otet, maghiran, piper, sare.

 Se curata bine rata, se spala, se zvanta, se impaneaza cu slanina, se freaca bine cu sare, se presara in interior cu maghiran pisat, se unge cu ulei, se asaza intr-o tava unsa cu ulei si se baga la cuptor. Din cand in cand se stropeste rata cu sosul format in tava iar cand este gata, se scoate din cuptor, se portioneaza, iar sosul rezultat se pune intr-o sosiera. Cartofii se fierb in apa cu sare, se curata si se taie felii subtiri. Ceapa se taie pestisor si se fierbe in otet amestecat cu apa si sare. Ouale fierte separat, se curata si se toaca marunt. Cartofii, ceapa, ouale, putin ulei, piper si sare se amesteca intr-un bol. Cand servim friptura se pune, dupa gust, si sosul oprit.

Fursecuri cu nuca

 300 g zahar, 3 oua, 150 g unt, 100 g nuca macinata, 1 plic zahar vanilat, 1 praf de copt, 350 g faina.

 Se bat ouale spuma cu zaharul, se adauga vanilia, untul la temperatura camerei, nuca si faina amestecata cu praful de copt. Se framanta si se lasa aluatul o jumatate de ora la rece. Se intinde o foaie de 2-3 mm si se decupeaza diferite forme. Fursecurile se coc la foc potrivit pana se rumenesc.

ShareTweet
Articolul precedent

Rujurile si “secretele” lor

Urmatorul Articol

A fost un proiect OZN si nu doar aviatic

Articole Similare

Femina Club

Telina cu sos de smântâna

7 iulie 2025

1,5 kg telina, 50 g unt, 50 g faina, o cana lapte,...

Femina Club

Ostropel cu aripioare

30 iunie 2025

1 kg aripioare, 125 ml ulei, 2 cepe, 1 morcov, o jumatate...

Femina Club

Rizoto cu limba de vitel

23 iunie 2025

O ceasca orez, o limba de vitel, o ceapa, 1 morcov, 1...

Femina Club

Pui haiducesc

16 iunie 2025

3 pui mici, 100 ml ulei, 5 rosii, 1 pahar vin, 100...

Femina Club

Stiuca în sos de smântâna

9 iunie 2025

O stiuca de 600-800 g, o ceapa, 1 morcov, 100 g ciuperci,...

Femina Club

Creveti la tigaie

2 iunie 2025

250 g creveti, o ceapa, 3 catei usturoi, 1 ardei kapia, 400...

Urmatorul Articol

A fost un proiect OZN si nu doar aviatic

Proiectul Horizon, un plan destinat Lunii

Unde sunt codurile da Vinci

Comentarii

Articole Noi

Astazi in istorie

3 iulie 1423 – S-a nascut regele Ludovic al XI-lea al Frantei

7 iulie 2025

Supranumit „Regele Paianjen” pentru firea sa vicleana si reteaua de aliante si...

Citeste mai departe
Blitz

„Schema feniciana” – o comedie neagra pentru zile albe

7 iulie 2025

Cunoscutul, dar si controversatul regizor Wes Anderson revine în atentia publicului cu...

Citeste mai departe
Blitz

Colectie vestimentara

7 iulie 2025

Expozitia ROYAL, care include lucrari inspirate din viata si activitatea Reginei Maria,...

Citeste mai departe
Consultatii fara plata

Sa întelegem acneea

7 iulie 2025

În general, la un nivel precar de informare si de educatie sanitara,...

Citeste mai departe
Femina Club

Remedii simple

7 iulie 2025

Mai ales vara, multe femei se plâng de senzatia de picioare obosite...

Citeste mai departe
Horoscop

Horoscopul saptamanii: 7-13 iulie 2025

7 iulie 2025

BERBEC 21.03-20.04: Veti munci din greu pentru a duce lucrurile la bun...

Citeste mai departe
  • Contact
  • Abonamente

Copyright © 1999 - 2024 Revista Magazin

Nici un rezultat
Toate rezultatele
  • Prima pagina
  • Spectacolul cunoasterii
  • Istorii uitate
  • Paranormal
  • Femina Club
  • Starea de veghe
  • Terra X
  • Minuni ale lumii
  • Consultatii fara plata
  • Terapii complementare
  • Blitz
  • Astazi in istorie
  • Verificati-va cunostintele
Abonamente

Copyright © 1999 - 2024 Revista Magazin

Acest site foloseste cookies respectand Regulamentul (UE) privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date.