• Prima pagina
  • Spectacolul cunoasterii
  • Istorii uitate
  • Paranormal
  • Femina Club
  • Starea de veghe
  • Terra X
  • Minuni ale lumii
  • Consultatii fara plata
  • Terapii complementare
  • Blitz
  • Astazi in istorie
  • Verificati-va cunostintele
magazin
Abonamente
Nici un rezultat
Toate rezultatele
joi, 13 noiembrie 2025
magazin
Nici un rezultat
Toate rezultatele
joi, 13 noiembrie 2025
magazin
Nici un rezultat
Toate rezultatele

Prima pagină » Muschi de miel cu brânza

Muschi de miel cu brânza

6 decembrie 2021
in Retete culinare
A A

 Muschi de miel, 200 g brânza feta, 250 g sunca, piper, ulei.

 Muschiului i se face o gaura la mijloc folosind coada unei linguri lungi de lemn. Apoi, cu ajutorul aceleiasi cozi de lingura, se umple muschiul cu brânza farâmitata. Se presara muschiul cu piper, apoi se infasoara cu sunca, se leaga si se pune in tava de copt. Se stropeste cu ulei, se mai pun 2-3 linguri de ulei in tava si se lasa la cuptor pentru 20 de minute.

Biscuiti cu untura

 200 g untura (sau unt), 200 g zahar pudra, 2 oua, o lingurita esenta vanilie, 600 g faina, o lingurita praf copt, sare.

 Untura tinuta la temperatura camerei se pune intr-un bol. Se adauga ouale, vanilia, un praf de sare, zaharul pudra, praful de copt, faina si se framânta aluatul. Se obtine un aluat nelipicios si usor sfarâmicios. Se ataseaza forma de biscuiti la masina de tocat si se incepe spritarea biscuitilor. Se asaza intr-o tava tapetata cu hârtie de copt si se coc in cuptorul preincalzit. Când sunt rumeni se scot si se pudreaza cu zahar.

ShareTweet
Articolul precedent

Solutii valoroase

Urmatorul Articol

Seth Shostak recomanda studierea OZN-urilor

Articole Similare

Femina Club

Pateuri cu sardele

11 noiembrie 2025

Un pachet cu aluat de pateuri. Umplutura: o conserva cu sardele, piper....

Femina Club

Dovlecei umpluti

11 noiembrie 2025

2 dovlecei, 150 g brânza telemea, 200 ml de smântâna, 50 g...

Femina Club

Suc de legume si fructe

27 octombrie 2025

15 frunze spanac, 1 castravete, 1 mar verde, o lamaie, 5 frunze...

Femina Club

Paste bolognese

27 octombrie 2025

500 g spaghete, 3 linguri ulei de masline, 2 morcovi, 500 g...

Femina Club

Telina cu ciuperci

15 octombrie 2025

3 teline mari, 5 linguri unt, 10 ciuperci, o ceapa, o lingura...

Femina Club

Crap cu rosii

6 octombrie 2025

2 kg crap, 1 kg rosii, 100 g unt, 100 ml vin...

Urmatorul Articol

Seth Shostak recomanda studierea OZN-urilor

Pisicile-racheta ale Evului Mediu

“Acele de gheata”, un designer inedit

Comentarii

Articole Noi

Astazi in istorie

6 noiembrie 1494 – S-a nascut sultanul Soliman Magnificul

11 noiembrie 2025

Soliman Magnificul, cunoscut si sub numele de Soliman I, a fost unul...

Citeste mai departe
Blitz

Filme de Oscar despre laureatii cu… Nobel!

11 noiembrie 2025

De la savanti care au schimbat cursul stiintei pâna la lideri care...

Citeste mai departe
Blitz

Tinutul Momârlanilor, Tara dintre Jiuri

11 noiembrie 2025

Cunoscuta si ca Tinutul Momârlanilor, o denumire de suflet pentru locuitorii zonei,...

Citeste mai departe
Consultatii fara plata

Cea mai frecventa boala articulara

11 noiembrie 2025

Osteoartrita se caracterizeaza printr-o „durere mecanica”, din ce în ce mai accentuata...

Citeste mai departe
Femina Club

Pasi esentiali

11 noiembrie 2025

Un adevar ce nu poate fi ignorat este acela ca pielea din...

Citeste mai departe
Horoscop

Horoscopul saptamanii: 10-16 noiembrie 2025

11 noiembrie 2025

BERBEC 21.03-20.04: Saptamâna aceasta va fi una care va va multumi pentru...

Citeste mai departe
  • Contact
  • Abonamente

Copyright © 1999 - 2024 Revista Magazin

Nici un rezultat
Toate rezultatele
  • Prima pagina
  • Spectacolul cunoasterii
  • Istorii uitate
  • Paranormal
  • Femina Club
  • Starea de veghe
  • Terra X
  • Minuni ale lumii
  • Consultatii fara plata
  • Terapii complementare
  • Blitz
  • Astazi in istorie
  • Verificati-va cunostintele
Abonamente

Copyright © 1999 - 2024 Revista Magazin

Acest site foloseste cookies respectand Regulamentul (UE) privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date.