• Prima pagina
  • Spectacolul cunoasterii
  • Istorii uitate
  • Paranormal
  • Femina Club
  • Starea de veghe
  • Terra X
  • Minuni ale lumii
  • Consultatii fara plata
  • Terapii complementare
  • Blitz
  • Astazi in istorie
  • Verificati-va cunostintele
magazin
Abonamente
Nici un rezultat
Toate rezultatele
luni, 22 decembrie 2025
magazin
Nici un rezultat
Toate rezultatele
luni, 22 decembrie 2025
magazin
Nici un rezultat
Toate rezultatele

Prima pagină » Pui în sos de mustar

Pui în sos de mustar

16 septembrie 2024
in Femina Club, Retete culinare
A A

8 pulpe de pui inferioare, 2 linguri ulei, o ceapa alba, 100 ml vin alb sec, sare.

Sos de mustar: 2 linguri otet alb, 2 linguri apa, 1/2 lingurita piper alb macinat, 2 galbenusuri, 100 g unt, o lingura zeama lamâie, o lingura mustar iute, sare, piper.

Se spala pulpele, se da sare, se asaza într-o forma termorezistenta, se stropesc cu ulei si se adauga în vas 100 ml apa si 100 ml vin alb. Ceapa taiata rondele se adauga în vas, peste carne, apoi se da vasul la cuptor pentru aproximativ 30 de minute; dupa 15 minute se întorc bucatile de carne si se lasa sa se rumeneasca. Separat, se prepara sosul amestecând otetul, apa, untul, piperul si se fierb la foc mic, un minut. Se strecoara lichidul, se lasa sa se raceasca, apoi se adauga galbenusurile si se amesteca bine. Se fierbe sosul pe aburi si se amesteca permanent pâna se îngroasa, devine cremos si omogen. Se potriveste de gust cu sare de lamâie, sare si piper. La sfârsit, se adauga o lingurita cu mustar iute, se amesteca bine, apoi se toarna sosul peste pulpele de pui.

Nectar de caise

1 kg caise, 300 g zahar, 500 ml apa.

Se aleg doar caisele foarte bine coapte, se curata de coaja si se scot sâmburii. Se pun caisele în blender si se fac pasta. Intr-o cratita, peste piureul de caise se adauga zaharul, apa, se pun pe foc si se lasa sa fiarba pâna da în 2-3 clocote si compozitia se îngroasa putin. Se toarna nectarul fierbinte în sticle si se pune la fiert în bain-marie. Se pune vasul pe foc si se lasa pâna da în clocot. Se tin pâna se racesc complet, apoi se pun sticlele în camara.

ShareTweet
Articolul precedent

Horoscopul saptamanii: 16-22 septembrie 2024

Urmatorul Articol

Practicati… „jocul de glezne”!

Articole Similare

Femina Club

Stralucire si luminozitate

15 decembrie 2025

Exista multiple „trucuri” la care e bine sa apelati pentru a da...

Femina Club

Legume cu smantana

15 decembrie 2025

1 kg legume fierte, 250 ml smantana, 30 g faina, sare, 50...

Femina Club

Greseli de evitat

8 decembrie 2025

Acneea, problema medicala frecventa, care afecteaza una din zece persoane din lume,...

Femina Club

Pui caramelizat

8 decembrie 2025

1 pui grill dezosat, 50 ml ulei de masline, 3 linguri miere,...

Femina Club

Ridurile pot fi estompate

3 decembrie 2025

O îngrijire atenta a tenului va poate salva de obsesia trecerii anilor...

Femina Club

Cartofi cu ciuperci

3 decembrie 2025

400 g ciuperci, 2 cepe, 4 cartofi, ulei, sare, piper. Se curata...

Urmatorul Articol

Practicati... „jocul de glezne”!

Disbacterioza intestinala

Alpin Film Festival

Comentarii

Articole Noi

Astazi in istorie

11 decembrie 969 – Asasinarea împaratului bizantin Nicefor al II-lea

15 decembrie 2025

Nicefor al IIlea Focas (Nikeforos Fokas) a domnit ca împarat bizantin între...

Citeste mai departe
Blitz

Cele mai bune filme despre Frankenstein

15 decembrie 2025

Savantul Frankenstein si creatura sa monstruoasa au captivat generatii întregi, dand nastere...

Citeste mai departe
Blitz

Enciclopedie a provinciei

15 decembrie 2025

Primul volum al trilogiei „Encyclopaedia Bannatica”, semnat de medicul timisorean Adrian Badescu,...

Citeste mai departe
Consultatii fara plata

Alimente sanatoase pentru vasele de sânge

15 decembrie 2025

Consumul excesiv de alimente procesate sau de grasimi nesanatoase poate duce la...

Citeste mai departe
Horoscop

Horoscopul saptamanii: 15-21 decembrie 2025

15 decembrie 2025

BERBEC 21.0320.04: Sunteti ghidati de o puternica dorinta de a schimba peisajul,...

Citeste mai departe
Istorii

Scrisoarea de aur a regelui Alaungpaya

15 decembrie 2025

În anul 1756, regele Alaungpaya al Birmaniei a trimis o scrisoare diplomatica...

Citeste mai departe
  • Contact
  • Abonamente

Copyright © 1999 - 2024 Revista Magazin

Nici un rezultat
Toate rezultatele
  • Prima pagina
  • Spectacolul cunoasterii
  • Istorii uitate
  • Paranormal
  • Femina Club
  • Starea de veghe
  • Terra X
  • Minuni ale lumii
  • Consultatii fara plata
  • Terapii complementare
  • Blitz
  • Astazi in istorie
  • Verificati-va cunostintele
Abonamente

Copyright © 1999 - 2024 Revista Magazin

Acest site foloseste cookies respectand Regulamentul (UE) privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date.