• Prima pagina
  • Spectacolul cunoasterii
  • Istorii uitate
  • Paranormal
  • Femina Club
  • Starea de veghe
  • Terra X
  • Minuni ale lumii
  • Consultatii fara plata
  • Terapii complementare
  • Blitz
  • Astazi in istorie
  • Verificati-va cunostintele
magazin
Abonamente
Nici un rezultat
Toate rezultatele
marți, 13 mai 2025
magazin
Nici un rezultat
Toate rezultatele
marți, 13 mai 2025
magazin
Nici un rezultat
Toate rezultatele

Prima pagină » Ciorba pescareasca

Ciorba pescareasca

6 noiembrie 2002
in Retete culinare
A A

              1,500 kg peste marunt (obleti sau ghiborti), 1 kg peste mare (crap sau somn), 2 cepe, 2 ardei grasi, 4-5 rosii, 1 radacina hrean, 1 radacina de patrunjel, 1 1/2 l apa, 2 oua, 1 l bors, patrunjel verde, leustean, sare, piper. Se curata pestele si se spala. Pestele mare se taie in bucati si se asaza intr-o farfurie, iar pestele mic se pune intr-o oala la fiert cu sare. Când este foarte bine fiert, se trece prin sita toata carnea, se asaza din nou oala la foc si se adauga zerzavatul curatat si bine spalat, lasându-l sa fiarba pâna se inmoaie. Se strecoara supa, iar când clocoteste, se adauga bucatile mari de peste si borsul fiert separat si spumat. Dupa ce borsul a fiert 5-10 minute, se incearca pestele si, daca este fiert, se trage oala pe marginea masinii. Leusteanul si patrunjelul se spala, se toaca marunt si se presara pe deasupra. Se acopera oala pentru câteva minute, apoi se potriveste de sare si de acreala si se drege cu ou. Se serveste cu hreanul ras pe deasupra.

ShareTweet
Articolul precedent

Actritele cel mai prost îmbracate

Urmatorul Articol

Un pictor pentru Cartea Recordurilor

Articole Similare

Femina Club

12 mai 2025

Dovlecei umpluti 4 dovlecei, 3 rosii, 2 oua, 4 linguri smântâna, 200...

Femina Club

Piure de telina

5 mai 2025

1 kg telina, 3 linguri unt, 1/2 cana lapte, sare, piper, nucsoara...

Femina Club

5 mai 2025

Pizza rulata 550 g aluat pizza, 150 g sos de rosii, 500...

Femina Club

Oua umplute

22 aprilie 2025

6 oua, 100 g piept pui fiert si tocat, 2 linguri maioneza,...

Femina Club

Spaghete cu somon

16 aprilie 2025

200 g spaghete, 100 g somon afumat, 40 g migdale, 20 g...

Femina Club

Frigarui de miel

7 aprilie 2025

O pulpa de miel, 2 lingurite condimente, 1 vârf de cutit scortisoara...

Urmatorul Articol

Un pictor pentru Cartea Recordurilor

Pot fi prevazute cutremurele?

Rapiti de OZN-uri

Comentarii

Articole Noi

Astazi in istorie

8 mai 1884 – S-a nascut Harry S. Truman, presedinte al SUA

12 mai 2025

Harry S. Truman (1884- 1972) a fost al 33-lea presedinte al Statelor...

Citeste mai departe
Blitz

Dupa-amiaza de câine

12 mai 2025

„Dupa-amiaza de câine” (traducerea – cel putin controversata, a denumirii originale „Dog...

Citeste mai departe
Blitz

De la Potaissa la Turda

12 mai 2025

Muzeul de Istorie din Turda în colaborare cu Universitatea de Medicina, Farmacie,...

Citeste mai departe
Consultatii fara plata

Cum prevenim deshidratarea?

12 mai 2025

Recomandarea devenita cliseu este corecta „Consumati cel putin doi litri de apa...

Citeste mai departe
Femina Club

Gimnastica faciala

12 mai 2025

Masajul si exercitiile faciale, alaturi de mastile naturale aplicate, îsi pun amprenta...

Citeste mai departe
Horoscop

Horoscopul saptamanii: 12-18 mai 2025

12 mai 2025

BERBEC 21.03-20.04: A sosit momentul prielnic pentru vacante, aventuri creative, activitati distractive...

Citeste mai departe
  • Contact
  • Abonamente

Copyright © 1999 - 2024 Revista Magazin

Nici un rezultat
Toate rezultatele
  • Prima pagina
  • Spectacolul cunoasterii
  • Istorii uitate
  • Paranormal
  • Femina Club
  • Starea de veghe
  • Terra X
  • Minuni ale lumii
  • Consultatii fara plata
  • Terapii complementare
  • Blitz
  • Astazi in istorie
  • Verificati-va cunostintele
Abonamente

Copyright © 1999 - 2024 Revista Magazin

Acest site foloseste cookies respectand Regulamentul (UE) privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date.