• Prima pagina
  • Spectacolul cunoasterii
  • Istorii uitate
  • Paranormal
  • Femina Club
  • Starea de veghe
  • Terra X
  • Minuni ale lumii
  • Consultatii fara plata
  • Terapii complementare
  • Blitz
  • Astazi in istorie
  • Verificati-va cunostintele
magazin
Abonamente
Nici un rezultat
Toate rezultatele
joi, 4 decembrie 2025
magazin
Nici un rezultat
Toate rezultatele
joi, 4 decembrie 2025
magazin
Nici un rezultat
Toate rezultatele

Prima pagină » Marinata de peste

Marinata de peste

31 iulie 2023
in Retete culinare
A A

 1,5 kg peste, 100 ml ulei, 2 linguri faina, 2 linguri otet, 2 linguri bulion, 2 foi de dafin, piper boabe, sare.

 Se pregateste pestele si se prajeste în ulei. Se lasa sa se raceasca. În tigaia în care s-a prajit pestele, se mai adauga ulei si când este fierbinte, se pune un vârf de lingura de faina, care se stinge cu otet de vin îndoit cu apa. Se pun bulionul de rosii, foile de dafin, piper. Pentru 1 kg de peste sunt necesare doua cesti de sos. La final se potrivesc gustul sarat si acru.


Budinca de clatite cu spanac

 1 kg spanac, 2 linguri unt, o lingura faina, o lingura brânza rasa.

 Pentru clatite: 2 oua, o ceasca lapte, o ceasca faina, sare.

 Se face un piure de spanac. Separat se fac 12 clatite. Se unge bine cu unt o cratita de marimea clatitelor, se asaza o clatita pe fund si 3-4 pe margini, ca odata cratita plina, sa poata fi întoarse deasupra si toata budinca sa fie îmbracata în clatite. Se pun un strat de piure de spanac, o clatita si asa mai departe, pâna când se umple cratita. Se întorc deasupra clatitele de pe margini, se stropeste budinca cu unt si se da la cuptor sa se rumeneasca. Când este gata, se rastoarna si se presara deasupra brânza rasa.

ShareTweet
Articolul precedent

“Proiecte” de bioinginerie în natura

Urmatorul Articol

Solutii salvatoare

Articole Similare

Femina Club

Cartofi cu ciuperci

3 decembrie 2025

400 g ciuperci, 2 cepe, 4 cartofi, ulei, sare, piper. Se curata...

Femina Club

Sufleu de legume

23 noiembrie 2025

1 morcov, 1 patrunjel, o telina mica, câteva pastai fasole verde, 2...

Femina Club

Budinca de ciuperci

18 noiembrie 2025

500 g ciuperci, 100 g margarina sau unt, 50 g faina (2...

Femina Club

Pateuri cu sardele

11 noiembrie 2025

Un pachet cu aluat de pateuri. Umplutura: o conserva cu sardele, piper....

Femina Club

Dovlecei umpluti

11 noiembrie 2025

2 dovlecei, 150 g brânza telemea, 200 ml de smântâna, 50 g...

Femina Club

Suc de legume si fructe

27 octombrie 2025

15 frunze spanac, 1 castravete, 1 mar verde, o lamaie, 5 frunze...

Urmatorul Articol

Solutii salvatoare

Pilotii militari sunt îngrijorati

Otto Rahn - “vânatorul” Sfântului Graal

Comentarii

Articole Noi

Astazi in istorie

27 noiembrie 602 – Împaratul bizantin Mauriciu este executat

3 decembrie 2025

A fost o zi rece de toamna târzie, care avea sa marcheze...

Citeste mai departe
Blitz

Filme care au schimbat lumea

3 decembrie 2025

Cinematografia este o arta care nu doar deconecteaza si ne face sa...

Citeste mai departe
Blitz

Zabrenicele Bucovinei

3 decembrie 2025

Doua colectii importante si doua personalitati esentiale pentru istoria muzeografiei românesti, Alexandru...

Citeste mai departe
Consultatii fara plata

Sfaturi „de sezon” pentru pacientii cu tiroidie

3 decembrie 2025

Perioada rece a anului creste nevoia organismului de hormoni tiroidieni. Din acest...

Citeste mai departe
Femina Club

Ridurile pot fi estompate

3 decembrie 2025

O îngrijire atenta a tenului va poate salva de obsesia trecerii anilor...

Citeste mai departe
Horoscop

Horoscopul saptamanii: 1-7 decembrie 2025

3 decembrie 2025

BERBEC 21.03-20.04: Sunteti profund îngrijorati de aspectele financiare legate de o proprietate...

Citeste mai departe
  • Contact
  • Abonamente

Copyright © 1999 - 2024 Revista Magazin

Nici un rezultat
Toate rezultatele
  • Prima pagina
  • Spectacolul cunoasterii
  • Istorii uitate
  • Paranormal
  • Femina Club
  • Starea de veghe
  • Terra X
  • Minuni ale lumii
  • Consultatii fara plata
  • Terapii complementare
  • Blitz
  • Astazi in istorie
  • Verificati-va cunostintele
Abonamente

Copyright © 1999 - 2024 Revista Magazin

Acest site foloseste cookies respectand Regulamentul (UE) privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date.