• Prima pagina
  • Spectacolul cunoasterii
  • Istorii uitate
  • Paranormal
  • Femina Club
  • Starea de veghe
  • Terra X
  • Minuni ale lumii
  • Consultatii fara plata
  • Terapii complementare
  • Blitz
  • Astazi in istorie
  • Verificati-va cunostintele
magazin
Abonamente
Nici un rezultat
Toate rezultatele
sâmbătă, 15 noiembrie 2025
magazin
Nici un rezultat
Toate rezultatele
sâmbătă, 15 noiembrie 2025
magazin
Nici un rezultat
Toate rezultatele

Prima pagină » Muschi de vita cu sos de vin

Muschi de vita cu sos de vin

18 septembrie 2014
in Retete culinare
A A

 1 muschi de vita de 1 kg, o lingura unt sau ulei, sare, piper, o lingurita faina, 2-3 linguri zeama de carne, 1 pahar vin rosu, câteva felii de pâine.

 Se curata muschiul de vita de pielite, se taie felii groase de un deget si pe fiecare felie se presara piper si se unge pe o parte si pe alta cu unt sau cu ulei. Intr-o tigaie se topeste o bucatica de unt, se pun feliile si se prajesc la foc iute, intorcându-le o singura data. Când se ia friptura de pe foc, se presara sare. Se pregatesc crutoanele, atât cât sa nu fie prea uscate si se pun peste fiecare felie de carne. In tigaia in care s-a prajit carnea se adauga faina, putina zeama de carne concentrata si vinul rosu. Se fierbe sosul, se amesteca si când a scazut, se toarna peste bucatile de carne.

Sufleu de piersici

 600 g piersici, 8 linguri zahar, 10 albusuri.

 Se scot sâmburi de la piersici si se pun fructele pe foc cu zaharul. Când au scazut bine se trec printr-o sita deasa. Albusurile se bat ca la bezea si se amesteca usor cu piureul de piersici rece. Se unge o forma cu unt, se pune compozitia si se da la cuptor cu focul potrivit. Dupa 20-30 minute este gata. Se serveste imediat.

ShareTweet
Articolul precedent

Atletii pamanteni cei mai puternici

Urmatorul Articol

Lifting natural

Articole Similare

Femina Club

Pateuri cu sardele

11 noiembrie 2025

Un pachet cu aluat de pateuri. Umplutura: o conserva cu sardele, piper....

Femina Club

Dovlecei umpluti

11 noiembrie 2025

2 dovlecei, 150 g brânza telemea, 200 ml de smântâna, 50 g...

Femina Club

Suc de legume si fructe

27 octombrie 2025

15 frunze spanac, 1 castravete, 1 mar verde, o lamaie, 5 frunze...

Femina Club

Paste bolognese

27 octombrie 2025

500 g spaghete, 3 linguri ulei de masline, 2 morcovi, 500 g...

Femina Club

Telina cu ciuperci

15 octombrie 2025

3 teline mari, 5 linguri unt, 10 ciuperci, o ceapa, o lingura...

Femina Club

Crap cu rosii

6 octombrie 2025

2 kg crap, 1 kg rosii, 100 g unt, 100 ml vin...

Urmatorul Articol

Lifting natural

Desecretizarea OZN a fost facuta selectiv

Drama Cleopatrei

Comentarii

Articole Noi

Astazi in istorie

6 noiembrie 1494 – S-a nascut sultanul Soliman Magnificul

11 noiembrie 2025

Soliman Magnificul, cunoscut si sub numele de Soliman I, a fost unul...

Citeste mai departe
Blitz

Filme de Oscar despre laureatii cu… Nobel!

11 noiembrie 2025

De la savanti care au schimbat cursul stiintei pâna la lideri care...

Citeste mai departe
Blitz

Tinutul Momârlanilor, Tara dintre Jiuri

11 noiembrie 2025

Cunoscuta si ca Tinutul Momârlanilor, o denumire de suflet pentru locuitorii zonei,...

Citeste mai departe
Consultatii fara plata

Cea mai frecventa boala articulara

11 noiembrie 2025

Osteoartrita se caracterizeaza printr-o „durere mecanica”, din ce în ce mai accentuata...

Citeste mai departe
Femina Club

Pasi esentiali

11 noiembrie 2025

Un adevar ce nu poate fi ignorat este acela ca pielea din...

Citeste mai departe
Horoscop

Horoscopul saptamanii: 10-16 noiembrie 2025

11 noiembrie 2025

BERBEC 21.03-20.04: Saptamâna aceasta va fi una care va va multumi pentru...

Citeste mai departe
  • Contact
  • Abonamente

Copyright © 1999 - 2024 Revista Magazin

Nici un rezultat
Toate rezultatele
  • Prima pagina
  • Spectacolul cunoasterii
  • Istorii uitate
  • Paranormal
  • Femina Club
  • Starea de veghe
  • Terra X
  • Minuni ale lumii
  • Consultatii fara plata
  • Terapii complementare
  • Blitz
  • Astazi in istorie
  • Verificati-va cunostintele
Abonamente

Copyright © 1999 - 2024 Revista Magazin

Acest site foloseste cookies respectand Regulamentul (UE) privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date.