• Prima pagina
  • Spectacolul cunoasterii
  • Istorii uitate
  • Paranormal
  • Femina Club
  • Starea de veghe
  • Terra X
  • Minuni ale lumii
  • Consultatii fara plata
  • Terapii complementare
  • Blitz
  • Astazi in istorie
  • Verificati-va cunostintele
magazin
Abonamente
Nici un rezultat
Toate rezultatele
vineri, 21 noiembrie 2025
magazin
Nici un rezultat
Toate rezultatele
vineri, 21 noiembrie 2025
magazin
Nici un rezultat
Toate rezultatele

Prima pagină » Piept de pui picant

Piept de pui picant

17 ianuarie 2022
in Retete culinare
A A

 4 bucati piept fara os, 200 g iaurt, 100 g pasta de ardei iute, 1 kg cartofi, 2 cepe rosii, 100 ml ulei de masline, sare, piper, 2 legaturi patrunjel.

 Se amesteca iaurtul cu pasta de ardei iute, sare, piper, apoi se pune peste carne si se lasa la macerat 30 minute. Cartofii se curata si se taie cubulete, se pun la fiert iar când sunt gata se scurg si se asaza intr-o tava. Deasupra se toarna uleiul de masline, se pune ceapa taiata julien, si patrunjelul tocat. Peste zarzavat, se asaza bucatile de piept si se da la cuptor, la foc potrivit pâna se rumeneste carnea.

Prajitura cu gem de prune

 3 oua, 250 g zahar, 250 ml ulei, 1 praf de copt, esenta de rom si vanilie, putina sare, 800 g faina, 400 g gem de prune.

 Ouale si zaharul se mixeaza bine, apoi se adauga uleiul, esentele, sarea si praful de copt, continuându-se amestecarea. La urma se pune faina, obtinându-se un aluat un pic tarisor. Se pastreaza un sfert din aluat iar restul se intinde intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu faina. Deasupra se intinde gemul de prune, apoi se rade aluatul oprit deasupra si se da la cuptor, la foc mic. Când este gata se pudreaza cu zahar vanilat.

ShareTweet
Articolul precedent

Obicei nociv

Urmatorul Articol

Evadare dintr-un lagar nazist… cu avionul

Articole Similare

Femina Club

Budinca de ciuperci

18 noiembrie 2025

500 g ciuperci, 100 g margarina sau unt, 50 g faina (2...

Femina Club

Pateuri cu sardele

11 noiembrie 2025

Un pachet cu aluat de pateuri. Umplutura: o conserva cu sardele, piper....

Femina Club

Dovlecei umpluti

11 noiembrie 2025

2 dovlecei, 150 g brânza telemea, 200 ml de smântâna, 50 g...

Femina Club

Suc de legume si fructe

27 octombrie 2025

15 frunze spanac, 1 castravete, 1 mar verde, o lamaie, 5 frunze...

Femina Club

Paste bolognese

27 octombrie 2025

500 g spaghete, 3 linguri ulei de masline, 2 morcovi, 500 g...

Femina Club

Telina cu ciuperci

15 octombrie 2025

3 teline mari, 5 linguri unt, 10 ciuperci, o ceapa, o lingura...

Urmatorul Articol

Evadare dintr-un lagar nazist... cu avionul

Proiectul “Titan”

Câmp “de lupta” in jurul Terrei

Comentarii

Articole Noi

Astazi in istorie

13 noiembrie 1002 – Masacrul din ziua Sfântului Brice

18 noiembrie 2025

13 noiembrie 1002 a devenit o zi întunecata în istoria Angliei medievale,...

Citeste mai departe
Blitz

Când rolurile devin o eticheta: actori care au definit un singur gen

18 noiembrie 2025

Într-o lume cinematografica obsedata de versatilitate, exista actori care si-au construit maretia...

Citeste mai departe
Blitz

Cetatea Alba Carolina

18 noiembrie 2025

În urma cu 310 ani, în 4 noiembrie 1715, a fost pusa...

Citeste mai departe
Consultatii fara plata

Stop cardiac sau atac de cord?

18 noiembrie 2025

Relativ frecvent între cele doua probleme de sanatate mentionate se pune semnul...

Citeste mai departe
Femina Club

Remedii rapide

18 noiembrie 2025

Ideal ar fi ca îngrijirea cotidiana sa confere tenului dumneavoastra hidratare suficienta,...

Citeste mai departe
Horoscop

Horoscopul saptamanii: 17-23 noiembrie 2025

18 noiembrie 2025

BERBEC 21.03-20.04: In aceasta saptamâna relatiile cu prietenii si cu partenerii sunt...

Citeste mai departe
  • Contact
  • Abonamente

Copyright © 1999 - 2024 Revista Magazin

Nici un rezultat
Toate rezultatele
  • Prima pagina
  • Spectacolul cunoasterii
  • Istorii uitate
  • Paranormal
  • Femina Club
  • Starea de veghe
  • Terra X
  • Minuni ale lumii
  • Consultatii fara plata
  • Terapii complementare
  • Blitz
  • Astazi in istorie
  • Verificati-va cunostintele
Abonamente

Copyright © 1999 - 2024 Revista Magazin

Acest site foloseste cookies respectand Regulamentul (UE) privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date.