30 g frunze de menta, 60 g zahar, 1/2 pahar apa, 1 lingura otet de vin.
Frunzele de menta tocate marunt se amesteca cu zaharul si otetul si se lasa sa stea 2 ore.
Prima pagină » Sos de menta
30 g frunze de menta, 60 g zahar, 1/2 pahar apa, 1 lingura otet de vin.
Frunzele de menta tocate marunt se amesteca cu zaharul si otetul si se lasa sa stea 2 ore.
1 morcov, 1 patrunjel, o telina mica, câteva pastai fasole verde, 2...
Un pachet cu aluat de pateuri. Umplutura: o conserva cu sardele, piper....
15 frunze spanac, 1 castravete, 1 mar verde, o lamaie, 5 frunze...
Pe 20 noiembrie 284 d.Hr., la Nicomedia, un moment crucial a marcat...
Citeste mai departeActori faimosi care si-au început cariera muncind din greu, ca simplu figuranti?...
Citeste mai departeO expozitie-eveniment, unica în România, „Fragilitatea Eternului. De la Pompeii la Grand...
Citeste mai departeCelebrul filosof Arthur Schopenhauer ne amintea un adevar comun, atât de banal...
Citeste mai departeIarna, când temperaturile scad si aerul devine din ce în ce mai...
Citeste mai departeBERBEC 21.03-20.04: Sunteti norocosi! Urmeaza o saptamâna productiva si aveti avantajul de...
Citeste mai departeCopyright © 1999 - 2024 Revista Magazin
Comentarii