30 g frunze de menta, 60 g zahar, 1/2 pahar apa, 1 lingura otet de vin.
Frunzele de menta tocate marunt se amesteca cu zaharul si otetul si se lasa sa stea 2 ore.
Prima pagină » Sos de menta
30 g frunze de menta, 60 g zahar, 1/2 pahar apa, 1 lingura otet de vin.
Frunzele de menta tocate marunt se amesteca cu zaharul si otetul si se lasa sa stea 2 ore.
Supranumit „Regele Paianjen” pentru firea sa vicleana si reteaua de aliante si...
Citeste mai departeCunoscutul, dar si controversatul regizor Wes Anderson revine în atentia publicului cu...
Citeste mai departeExpozitia ROYAL, care include lucrari inspirate din viata si activitatea Reginei Maria,...
Citeste mai departeÎn general, la un nivel precar de informare si de educatie sanitara,...
Citeste mai departeMai ales vara, multe femei se plâng de senzatia de picioare obosite...
Citeste mai departeBERBEC 21.03-20.04: Veti munci din greu pentru a duce lucrurile la bun...
Citeste mai departeCopyright © 1999 - 2024 Revista Magazin
Comentarii