750 g muschi de porc, 100 g costita, ulei, piper, sare, cimbru, usturoi.
Se curata muschiul de pielite si se taie in cuburi de 3-4 cm. Se pun bucatile pe o farfurie, se presara piper, cimbru, usturoi si se stropesc cu ulei. Pe betisoare se infig cate 4-5 bucati de muschi, punand intre ele cate o felioara de costita. Se pun pe gratar si, cand le intoarcem, le ungem cu grasime. La urma se sareaza si se presara cu patrunjel tocat fin.
Prajitura cu piersici
3-4 piersici, 4 oua, 200 g faina, 6 linguri iaurt, 5 linguri ulei, 175 g zahar, 1 zahar vanilat, 1 praf de copt, putina sare.
Piersicile se spala si se curata, dupa care le taiem in cubulete. Albusurile si zaharul se bat ca la bezea, dupa care adaugam galbenusurile frecate cu sare, zaharul vanilat, praful de copt, iaurtul si uleiul. Toate se amesteca pana obtinem o compozitie omogena. Punem compozitia in tava si presaram deasupra bucatile de piersica. Se da la cuptor timp de 40-45 de minute. Se lasa sa se raceasca si se feliaza.
Comentarii