• Prima pagina
  • Spectacolul cunoasterii
  • Istorii uitate
  • Paranormal
  • Femina Club
  • Starea de veghe
  • Terra X
  • Minuni ale lumii
  • Consultatii fara plata
  • Terapii complementare
  • Blitz
  • Astazi in istorie
  • Verificati-va cunostintele
magazin
Abonamente
Nici un rezultat
Toate rezultatele
sâmbătă, 13 septembrie 2025
magazin
Nici un rezultat
Toate rezultatele
sâmbătă, 13 septembrie 2025
magazin
Nici un rezultat
Toate rezultatele

Prima pagină » Pasta din carne de iepure si ciuperci

Pasta din carne de iepure si ciuperci

2 martie 2003
in Retete culinare
A A

         500 g carne macra, 500 g ciuperci, 100 g unt, 1 ceapa, 250 ml lapte, 1 ou, o cuisoara, 2-3 boabe de ienibahar, castraveti acri, sare si piper. Bucatile de carne (curatate si spalate) se prajesc usor, se adauga ceapa curatata si taiata in sferturi, laptele, sare dupa gust, foarte putina apa si se lasa sa fiarba cu vasul acoperit, pâna când compozitia scade bine. Carnea se lasa sa se raceasca, apoi se trece de doua ori prin masina de tocat impreuna cu ciupercile curatate, spalate in mai multe ape, fierte in apa cu putina sare si racite. Separat se freaca untul, pâna se obtine o pasta spumoasa, se adauga dupa gust, ienibaharul si cuisoara pisata fin, apoi carnea cu ciupercile, sare dupa gust se amesteca bine si se asaza frumos pe un platou sau farfurioare. Se orneaza cu felii de ou fiert si de castraveti acri.

ShareTweet
Articolul precedent

24 februarie – 2 martie

Urmatorul Articol

Supa de primavara, cu pui si galuste din ficat

Articole Similare

Femina Club

Gaina rasol

7 septembrie 2025

1 gaina, 23 litri apa, zarzavat de supa, o ceapa, 10 cartofi,...

Femina Club

Placinta de cartofi

1 septembrie 2025

5 cartofi mari, 100 g friptura sau mezeluri, 3-4 cepe verzi, 5...

Femina Club

Dovlecei pane

25 august 2025

2 dovlecei, sare, 2 linguri ulei, busuioc si oregano uscat, 2 catei...

Femina Club

Sufleu de mazare

18 august 2025

600 g mazare boabe, 150 unt, o lingura faina alba, o ceasca...

Femina Club

Rosii cu sufleu de brânza

11 august 2025

12 rosii mijlocii, 2 oua, o lingura faina, 2 linguri unt, 1...

Femina Club

Scoarta de nuca

11 august 2025

3 oua, 1 pahar zahar, 3/4 pahar faina, 1 pahar nuci. Se...

Urmatorul Articol

Supa de primavara, cu pui si galuste din ficat

Sote de miel cu ciuperci si sos indian

Mamaligura portugheza

Comentarii

Articole Noi

Astazi in istorie

4 septembrie 476 – Detronarea împaratului roman, Romulus Augustulus

7 septembrie 2025

Anul 476 este considerat de multi istorici drept momentul în care s-a...

Citeste mai departe
Blitz

Jamie Lee Curtis – o actrita pentru toate anotimpurile

7 septembrie 2025

Cu un zâmbet inconfundabil si o energie care umple ecranul, Jamie Lee...

Citeste mai departe
Blitz

Festivalul scrisorilor

7 septembrie 2025

Cea de-a V-a editie a Festivalului Scrisorilor se va desfasura în luna...

Citeste mai departe
Consultatii fara plata

Surprinzatorul pepene verde

7 septembrie 2025

Aparut în publicatia Nutrients, un studiu american a relevat faptul ca persoanele...

Citeste mai departe
Horoscop

Horoscopul saptamanii: 8-14 septembrie 2025

7 septembrie 2025

BERBEC 21.03-20.04: Este momentul prielnic pentru a stabili ce este mai important...

Citeste mai departe
Istorii

Cei mai incompetenti generali din Al Doilea Razboi Mondial

7 septembrie 2025

Au provocat înfrângeri prin gafele lor, si-au derutat propriile trupe, au dispretuit...

Citeste mai departe
  • Contact
  • Abonamente

Copyright © 1999 - 2024 Revista Magazin

Nici un rezultat
Toate rezultatele
  • Prima pagina
  • Spectacolul cunoasterii
  • Istorii uitate
  • Paranormal
  • Femina Club
  • Starea de veghe
  • Terra X
  • Minuni ale lumii
  • Consultatii fara plata
  • Terapii complementare
  • Blitz
  • Astazi in istorie
  • Verificati-va cunostintele
Abonamente

Copyright © 1999 - 2024 Revista Magazin

Acest site foloseste cookies respectand Regulamentul (UE) privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date.