• Prima pagina
  • Spectacolul cunoasterii
  • Istorii uitate
  • Paranormal
  • Femina Club
  • Starea de veghe
  • Terra X
  • Minuni ale lumii
  • Consultatii fara plata
  • Terapii complementare
  • Blitz
  • Astazi in istorie
  • Verificati-va cunostintele
magazin
Abonamente
Nici un rezultat
Toate rezultatele
joi, 10 iulie 2025
magazin
Nici un rezultat
Toate rezultatele
joi, 10 iulie 2025
magazin
Nici un rezultat
Toate rezultatele

Prima pagină » Pulpa de vitel cu sos de usturoi

Pulpa de vitel cu sos de usturoi

16 august 2023
in Retete culinare
A A

  1 kg pulpa vitel, 2 cepe, 10 catei usturoi, 4 linguri ketchup picant, 2 linguri boia dulce, o lingura cimbru, sare, patrunjel verde, ulei.

 Pulpa de vita se taie felii potrivit de groase, care se bat cu ciocanul pentru snitele, apoi se taie in bucati de 3-4 cm. Intr-o cratita se pune putin ulei si se prajeste carnea pe toate partile. Se pun ceapa tocata marunt si cateii de usturoi feliati, apoi se adauga 2 litri de apa calduta si se lasa sa fiarba. Se spumeaza de cate ori este cazul. Ketchupul, boiaua, cimbrul si sarea se amesteca si se pun peste carne. Se acopera si se lasa sa fiarba aproximativ 2 ore, completand cu apa doar daca mai este cazul. Cand carnea este patrunsa iar sosul a scazut putin, se adauga patrunjel tocat si se opreste focul.

Prajitura cu zmeura

 O cana faina, 1/3 cana zahar, 1/2 lingurita praf de copt, 1/4 lingurita bicarbonat de sodiu, 1/4 lingurita sare, 1 ou, 1/2 cana iaurt, 2 linguri unt, 1 zahar vanilat, o cana zmeura proaspata.

 Intr-un bol se amesteca faina, zaharul, praful de copt, bicarbonatul si sarea. Separat se bate oul, iaurtul, untul lasat la temperatura camerei si vanilia. Se adauga peste amestecul de faina si se bate bine. Doua treimi din acest aluat se toarna pe fundul unei forme si deasupra se presara zmeura. Se pune restul aluatului peste zmeura si se da la cuptor, la foc potrivit, aproximativ 35-40 minute. Se taie dupa ce s-a racit.

ShareTweet
Articolul precedent

De sezon

Urmatorul Articol

Intaniri OZN pe mapamond

Articole Similare

Femina Club

Telina cu sos de smântâna

7 iulie 2025

1,5 kg telina, 50 g unt, 50 g faina, o cana lapte,...

Femina Club

Ostropel cu aripioare

30 iunie 2025

1 kg aripioare, 125 ml ulei, 2 cepe, 1 morcov, o jumatate...

Femina Club

Rizoto cu limba de vitel

23 iunie 2025

O ceasca orez, o limba de vitel, o ceapa, 1 morcov, 1...

Femina Club

Pui haiducesc

16 iunie 2025

3 pui mici, 100 ml ulei, 5 rosii, 1 pahar vin, 100...

Femina Club

Stiuca în sos de smântâna

9 iunie 2025

O stiuca de 600-800 g, o ceapa, 1 morcov, 100 g ciuperci,...

Femina Club

Creveti la tigaie

2 iunie 2025

250 g creveti, o ceapa, 3 catei usturoi, 1 ardei kapia, 400...

Urmatorul Articol

Intaniri OZN pe mapamond

Intaniri OZN pe mapamond

Ignaz Semmelweis, “salvatorul mamelor”

Comentarii

Articole Noi

Astazi in istorie

3 iulie 1423 – S-a nascut regele Ludovic al XI-lea al Frantei

7 iulie 2025

Supranumit „Regele Paianjen” pentru firea sa vicleana si reteaua de aliante si...

Citeste mai departe
Blitz

„Schema feniciana” – o comedie neagra pentru zile albe

7 iulie 2025

Cunoscutul, dar si controversatul regizor Wes Anderson revine în atentia publicului cu...

Citeste mai departe
Blitz

Colectie vestimentara

7 iulie 2025

Expozitia ROYAL, care include lucrari inspirate din viata si activitatea Reginei Maria,...

Citeste mai departe
Consultatii fara plata

Sa întelegem acneea

7 iulie 2025

În general, la un nivel precar de informare si de educatie sanitara,...

Citeste mai departe
Femina Club

Remedii simple

7 iulie 2025

Mai ales vara, multe femei se plâng de senzatia de picioare obosite...

Citeste mai departe
Horoscop

Horoscopul saptamanii: 7-13 iulie 2025

7 iulie 2025

BERBEC 21.03-20.04: Veti munci din greu pentru a duce lucrurile la bun...

Citeste mai departe
  • Contact
  • Abonamente

Copyright © 1999 - 2024 Revista Magazin

Nici un rezultat
Toate rezultatele
  • Prima pagina
  • Spectacolul cunoasterii
  • Istorii uitate
  • Paranormal
  • Femina Club
  • Starea de veghe
  • Terra X
  • Minuni ale lumii
  • Consultatii fara plata
  • Terapii complementare
  • Blitz
  • Astazi in istorie
  • Verificati-va cunostintele
Abonamente

Copyright © 1999 - 2024 Revista Magazin

Acest site foloseste cookies respectand Regulamentul (UE) privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date.